A Da Vinci júniusi újdonságai

A Da Vinci júniusi újdonságai

A Da Vinci ikerdokijai  az új évadban a négy fal között mutatja meg milyen elképesztő dolgok vesznek körül bennünket. Eddig azt mondták, hogy "ne próbáld ki otthon", viszont most mutatnak olyan dolgokat, amiket bátran ki lehet próbálni otthon is.

Csináld magad okosságok - új évad
11-étől minden pénteken 16:00-kor

Szeretnél olyan játékot készíteni, ami olvas a gondolataidban? Jó lenne megtudni, mi lesz, ha a slime-ot tíz emelet magasról dobod a földre? Steve Spangler rengeteg csináld magad ötletet mutat be műsorunkban, és életre kelti a kísérleteket! Találmányok, melyek legyőzik a gravitációt, levegőben lógó dinnyék, az állunk is leesik ezektől az otthon is elvégezhető kísérletektől. Tarts velünk júniusban a Da Vinci-n!

Ikerdokik bevetésen – Próbáld ki otthon! - új évad
12-étől szombat-vasárnap 14:00-kor

Dr. Chris és Dr. Xand egy szuper új évaddal vár! Ezúttal a labor Xand konyhája, a testvérek pedig mindent maguk filmeznek. Az ujjlenyomatoktól a nyálkáig az emberi test új dimenzióit is megismerheted, ráadásul cool kísérleteket is bemutatunk, amit néhány egyszerű eszköz segítségével otthon is elvégezhetsz. Elképesztő lesz!

Da Vinci Karrier Nap
1-jén 13:50 - 20:00 között

Ma Karrier Napot tartunk a Da Vinci-n, és bepillantunk a lehetséges jövőbe! Tarts velünk, és tudd meg, mi lehet belőled, ha felnősz!

A Gasztrobbanásban a legjobb séf tippjeit, a Pillanatképben szuper fotós kihívást tartogatunk számodra. A Ha felnövök sorozatban Mikalea például a belsőépítész szakmát fedezi fel, az orvosok szakmájáról pedig az Ikerdokik bevetésen tudhatsz meg többet.

Nézz bennünket június 1-jén és szerezz remek ötleteket a jövőre nézve!

Környezetvédelmi Világnap
5-én 15:25 - 20:00 között

Ma van a Környezetvédelmi Világnap! Ünnepeld velünk és tudd meg, miért fontos ennek a gyönyörű bolygónak a védelme. 

A Hogyan csináld jól műsorunkban az élelmiszerpazarlás elleni fincsi trükköket ismerheted meg, a Darwin & Newts -ból pedig kiderül, a környezetvédelem hogyan menthet életeket is. A Te tudod? sorozat kapcsolódó epizódjaiból a napelemek működését, a Siyaya-ban pedig bolygónk elnyűgöző szépségét mutatjuk meg!

Nézd a Da Vinci-t június 5-én, tarts velünk a környezet védelméért tett utazáson, és élj békében a természettel!