MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Előzetest kapott a legújabb Star Wars-sorozat

Közvetlenül a klónháború után zajló animációs sorozat egy különleges képességekkel rendelkező elit klóncsapat történetét követi. Megérkezett az előzetes.

A Star Wars legújabb elképesztő csapata veszélyes küldetésekre indul, mikor hamarosan egy különleges napon elrajtol a Disney+ felületén. A The Bad Batch, vagy eredeti csapatnevükön a Clone Force 99 továbbfejlesztett klónokból áll, akik egyedi képességekkel és jellemzőkkel rendelkeznek, amik nem jellemzőek a legtöbb klónra. Hunter, Echo, Tech, Wrecker és Crosshair különleges és egyedülálló szerepet tölt a különleges erők csapatában.

A Star Wars: The Bad Batch a 2008-ban debütált Klónok háborúja sorozat spinoffja lesz, melynek 7. évadát tavaly tűzte képernyőre a Disney+, miután korábban el lett kaszálva. Mindez a rajongók kitartásának köszönhetően jöhetett létre, ám a Disney nem aprózta el, csupán kihasználta a lehetőséget, hogy egy újabb szériát indíthasson a Star Wars univerzumán belül, ehhez pedig kiváló lehetőséget adott a korábbi sorozat. Főleg, hogy az utolsó epizódokban mutatták be az új csapatot, hamarosan pedig a saját szériájukban lesznek láthatóak.



A Satr Wars: The Bad Batch a nemzetközi Star Wars-napon, május 4-én válik elérhetővé a Disney+ felületén.