A Sony-csatornák májusi újdonságai

A Sony-csatornák májusi újdonságai

Nem sok újdonságot tartalmaz a Sony portfólió májusi kínálata.

A Sony csatornái az elmúlt hónapokban tucatnyi sorozat bemutatóját vagy folytatását hozta el a hazai képernyőkre, így a május bár szerényebb lesz bemutatók terén, a folytatások amik már futnak kárpótolják a nézőket. Kevéssel az amerikai bemutatók után futnak itthon is a SEAL Team, a SWAT, de még a MacGyver epizódjai is. Európai kiválósáok is bemutatkoztak a Doki - Egy új esély vagy az Ördögtorok című sorozatok által.

 Az AXN tovább folytatja a gyors amerikai bemutatókat. Májusban érkezik a New Amsterdam 3. évada, melynek kinti bemutatója március elején volt, így ez elég gyors bemutatónak számít. Úgy pedig mindenképp, hogy a május 20-án debütáló új szezon 21:00-kor dupla részekkel indul és a folytatásban is hasonló ütemterv várható. A sorozat népszerűsége itthon is megugrani látszott, miután több kábelcsatorna után az RTL Klub is műsorra tűzte az első két évada más sorozatokhoz képest korrekt nézettséget szállítva, illetve a Netflixen is heteking előkelő helyet szerzett magának, így hát nem csoda, ha az AXN megszeretné lovagolni ezt a sikert.

Áprilisban bár halasztotta A jóslás urai 2. évadának bemutatóját, májusban kap egy újabb esélyt. Úgy tűnik nem teljesített úgy ahogyan a csatorna szerette volna, ezért május 8-ától szombat délutánonként 14:25-kor dupla részekkel darálja majd le az AXN.

További újdonságok nem várhatóak jelen információink szerint, ám azt már biztosan tudjuk, hogy Az újonc című sorozat 3. évadának több epizódja is már le van szinkronizálva, legalább március vége óta, így remélhetőleg nem sokat ül a csatorna az évadot, talán már júniusban itthon is láthatjuk Nathan Fillion szérájának folytatását.