MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A MeteoHeroes - Együtt a Földért! magyar hangjai

A környezettudatosságra nagy figyelmet fordító új sorozattal jelentkezik az M2.

Az M2 a Föld napján mutatta be legújabb sorozatát, amellyel a csatorna a környezettudatosságra nevelést kívánja támogatni. A MeteoHeroesban a hat szuperhős különböző természeti jelenségeket – így például az esőt, a szelet vagy a felhőket – személyesít meg, és az útjukba kerülő veszélyhelyzetekben küzdenek együtt a Földért. Mind a hat hősnek egyetlen célja van: megállítani a szennyezést és megvédeni a Földet a globális felmelegedéstől. Egy csapat egy jó vezér nélkül mit sem ér, ezért Margherita Rita veszi kezébe az irányítást és Tempusszal, a mesterséges intelligenciával segítenek ők is. Margherita Rita neve tisztelgés két nagyobb tudós előtt: Margherita Hack asztrofizikus és Rita Levi-Montalcini orvos előtt.

A magyar szinkron is legalább olyan különleges, mint maga a sorozat. A fiatal hősöket tehetséges fiatal színészek szólaltatják meg, akiket már több műsorban is hallhattunk. Segítségükre pedig tapasztalt felnőttek lesznek, akik mögött megannyi kisebb és nagyobb szerep sorakozik fel.

A magyar szövegért Berkes Dóra felel, aki volt már a mikrofon mindkét oldalán, legalábbis az ISzDb szerint, így tőle biztosan olyan szövegek születnek, amiket könnyedén adaptálhatnak a szinkronizáló színészek.

Fulmen - Kelemen Noel
Nix - Bak Julcsi
Thermo - Gáll Dávid
Pluvia - Hegedűs Johanna
Ventum - Maszlag Bálint
Nubess - Engel-Iván Lili
Dr. Makina - Hám Bertalan
Margherita Rita - Sipos Eszter Anna
Tempus - Tóth Márk

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Berkes Dóra
Hangmérnök: Árvai Csaba
Gyártásvezető: Boskó Andrea
Szinkronrendező: Berzsenyi Márta
Produkciós vezető: Balázs Barbara Orsolya

A szinkront a Mondo TV megbízásából a Pannónia Dubbing készítette 2021-ben.

A MeteoHeroes - Együtt a Földért! április 22-ei előpremierei után május 3-ától rendszeresen is látható lesz, méghozzá hétköznap 19:25-ös kezdéssel az M2 műsorán.