MENTRUM
Szinkron

A Homecoming magyar hangjai

Julia Roberts sorozatfőszerepben!

Heidi Bergman szociális munkás volt a Homecomingban, amely a katonákat a hétköznapi életükbe segíti vissza. Négy évvel később Bergman új életet kezd pincérként, ám nehezen sikerül visszaemlékeznie a Homecomingban eltöltött éveire. Miután a Védelmi Minisztérium könyvelője arról érdeklődik, hogy miért hagyta ott a Homecomingot, Bergman rájön, hogy félrevezették a létesítmény valódi célját illetően.

Kőkemény dráma az Amazon Prime jelenlegi sorozata. Julia Roberts a főszereplője ennek a sorozatnak, akit eddig maximum pár epizódos vendégszereplésektől etekintve nem igazán lehetett látni sorozatban, az amazonnál viszont megkapta a főszerepet 17 epizódon keresztül.

Julia Roberts és Tóth Enikő elválaszthatatlanok. Mindenhol megtalálják egymást és nincs ez másként a Homecomingban sem, ennek pedig a Roberts- és szinkronranjongók egyaránt örülhetnek. Mi mindenképpen örülünk, hogy sikerült megtartani ezt a párosítást. Ugyanez már nem mondható el Bobby Cannavaleról és magyar hangjáról. Bár neki többen is adták már a hangjukat, legtöbbször Görög Lászlót és Király Attilát érte a megtiszteltetés. Makranczi Zalánt imádjuk, így nem bánjuk Cannavale hangjaként, jó párost alkotnak, de mégiscsak jobb lett volna egy megszokott párosítást erősíteni.



Heidi Bergman (Julia Roberts) - Tóth Enikő
Colin Belfast (Bobby Cannavale) - Makranczi Zalán
Ellen Bergman (Sissy Spacek) - Farkasinszky Edit
Walter Cruz (Stephan James) - Szatory Dávid
Thomas Carrasco (Shea Whigham) - Lux Ádám
Craig (Alex Karpovsky) - Bódy Gergő
Lydia Belfast (Sydney Poitier Heartsong) - Gyöngy Zsuzsa
Joseph Shrier (Jeremy Allen White) – Bogdán Gergő
Jackie (Janelle Monáe) - Nemes Takátch Kata
Audrey Temple (Hong Chau) - Huszárik Kata
Leonard Geist (Chris Cooper) - Király Attila
Francine Bunda (Joan Cusack) - Fehér Anna

További magyar hangok: Markovics Tamás, Mezei Kitty, Solecki Janka,Czető Roland, Laurinyecz Réka

Homecoming - a jelenleg elérhető két évad megtekinthető az Amazon Prime Video kínálatában.