Felébredt a kómából a világ legtahóbb kéme!

Felébredt a kómából a világ legtahóbb kéme!

Túlélte a veszély szigetét, megjárta a világűrt, és még álmában is képes volt megoldani egy szövevényes bűntényt. Mi várhat még Sterling Archerre, a veszélyes titkosügynökre, akinek képességeinél csak a dumái pusztítóbbak? A valóság, hiszen az elmúlt három évet kómában töltő figura a Comedy Centralon most debütáló 11. évaddal maga mögött hagyja a legutóbbi évadok műfaji kísérletezését, és visszatér ahhoz, amiről az Archer című sorozat szólt. Ám a készítőknek ismét sikerült csavarni egyet a bevált formulán…

Sterling Archer a 20. század férfiideáljának szatirikus kifordítása, kis túlzással James Bond és Hugh Hefner parodisztikus szerelemgyereke, aki egyszerre tökéletes, hódító és kétbalkezes kém. Bármelyik nőt képes másodpercek alatt levenni a lábáról, ám a missziók hevületében sokszor a kulcsfontosságú informátorokat is likvidálja. Az alkoholizmusában és infantilizmusában önfeledten fürdőző egocentrikus figura kalandjai a magyarországi Comedy Central képernyőjén 2013 óta futnak nagy sikerrel.

A nyolc epizódból álló új szezon pedig már itt is van: hősünk visszatérése New Yorkba pedig rengeteg meglepetést tartogat! Kiderül Archer számára, hogy míg öntudatlanul feküdt, a környezetében lévők élete meredeken ívelt felfelé. Most azonban, hogy vége a kényszerpihenőnek, itt az ideje belerontani mindenki lelkivilágába a szokásos szarkasztikus, odapörkölős, Archerre jellemző módon.

Az Archer új évada március 22-től, minden hétköznap 23:55-tól látható a Comedy Centralon.