MENTRUM

Élőszereplős változatot készít két legnépszerűbb műsorából a Nickelodeon

Mindkét sorozat a Paramount+ kínálatában lesz elérhető.

A napokban a ViacomCBS bejelentette, hogy egy-egy népszerűbb műsorának megadja a lehetőséget, hogy élőszereplős formában is bizonyítsanak. A Dóra, a felfedező és a Tündéri keresztszülők már megelevenedtek az elmúlt években, ám eddig csak filmekben. Ezúttal sorozatformában is lehetőséget kapnak.

Dóra 2019-ben a Dóra és az elveszett Aranyvárosban kapott főszerepet Isabela Merced alakításában, a Tündéri keresztszülők pedig háromszor is látható volt 2011 óta, a főszerepben Drake Bell és Daniella Monet.

A Dóra, a felfedező 1999-ben indult hódító útjára, a kisebbek megkerülhetetlen kedvencévé vált, amelyben egy latina hét éves kislány a főszereplő. Dóra, majom pajtásával, Csizivel kalandozik az őserdőben, ahova a nézőket is minden részben meginvitálja.

A Tündéri keresztszülőkben a 10 éves Timmy Turner 2001-ben jelent meg először, akinek megadatott, hogy két tündéri keresztszüleje is legyen. Cosmo és Wanda azon tündérek közé tartoznak, akik segítik a gyerekeket és sokszor teljesítik a kívánságokat is.

Mindkét sorozat nagy múlttal rendelkezik, a világuk is szerteágazó, az évadok folyamatosan építették a világot, így a készítőknek mindenképp meggyűlhet a bajuk, ha ezeket a színes világokat tisztességesen akarják megépíteni.