MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A TV2 Kids áprilisi újdonságai

Ölelj meg! - új évad
2. évad 6-ától, 3. évad 12-étől, 4. évad 19-étől hétköznap 18:10-kor 3 résszel

A medvecsalád két tagja, az apuka és kisfia nagy szunyókálásból ébrednek. A kisbocs izgatottan várja az új napot, hisz elérkezett a szülinapja. A kisfiú azt hiszi, hogy apukája megfeledkezett a nagy napról, de be kell látnia, hogy tévedett.

Rosie világa - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 18:30-kor dupla résszel

Mesénk főhőse egy kedves kis rongybaba aki igazán színes kis kompániát gyűjtött maga köré. Együtt szeretnék megismerni az igaz barátság jelentését, ezért tiszta szívből segítik egymást. Mégha olyan lehetetlennek tűnő feladatokról is van szó, mint elrejteni egy óriást, akinek minden vágya, hogy a többiekkel együtt játszhasson bújócskát.

H2O: Egy vízcsepp elég - 2. évad, csatornapremier
6-ától hétköznap 19:00-kor

Emma, Rikki és Cleo három teljesen hétköznapi lány. Amikor Cleo - Zane "jóvoltából" - egy csónakban ragad, megjelenik Rikki, hogy segítsen neki. Később felveszik a csónakba Emmát is és tesznek egy kis csónaktúrát. Azonban a csónak lerobban az óceán közepén és az egyetlen kiút az, ha kieveznek a Mako-szigetre. Miután partot érnek rájönnek, hogy nincs térerő, ezért elhatározzák, hogy felmásznak a vulkán tetejére. Útközben Cleo véletlenül beleesik egy szakadékba és a többiek is utána mennek. Ekkor felfedezik a vulkán belsejében levő barlangot, abban pedig egy kis tavat. Hogy kijussanak, belemennek a vízbe és azt észlelik, hogy valami furcsa történik. Ezután sikeresen kijutnak a barlangból és felveszi őket egy hajó. Másnap mind a hárman azt tapasztalják, hogy ha vízhez érnek, akkor 10 másodpercen belül uszonyuk nő és sellővé változnak. Cleo és Emma varázserőt is kap; Cleo a vizet tudja mozgatni, Emma pedig képes fagyasztani. Megfogadják, hogy ezt senkinek sem mondják el, örökre az ő titkuk marad.

Táncakadémia - 2. évad, csatornapremier
6-ától hétköznap 19:30-kor

Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Úgy érzi, hogy eljött az ő ideje és mindent megtesz, hogy megfeleljen a felvételin. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem is sejti mi vár rá. Először a felvételin kell túl lennie, de nem könnyítik meg a dolgát a társai...

Állatkerti sétány 64 - új sorozat, csatornapremier
1. évad: 13-ától, 2. évad 30-ától hétköznap 15:30-kor dupla résszel

Lucy az Állatkerti sétányon lakik, ezért - nagy szerencséjére - különleges szomszédai vannak. A szomszédok nem mások, mint Nelson, az elefánt, Georgina, a zsiráf, Borisz, a medve, Molly, a viziló és mindenfajta más állat. Lucy éjszakánként lecsúszik a zsiráf hosszú nyakán, hogy játszhasson velük. Kis barátai egymás után elmesélik neki különleges, mulatságos kalandjaikat. Eközben a kisgyerekek sok érdekes dolgot megtudhatnak az állatok szokásairól, jellemzőiről...

Gógyi felügyelő (1983) - új sorozat, csatornapremier
26-ától hétköznap 18:00-kor

A világ legfrissebb műszaki újdonságait és eszközeit veti be nyomozása közben a híres Gógyi felügyelő, ami gyakran komikus helyzetekbe sodorja. Gógyi felügyelő, aki régen egyszerű kisvárosi rendőr volt, bonyolult és költséges műtéten esik át, melynek segítségével birtokosa és használója lesz a számos herkentyűnek, melyek nyomozását előre (vagy hátra) mozdítják. Bár az elmés szerkezetek nem mindig működnek rendeltetésszerűen, Gógyi felügyelő szíve azért mindig a helyén van! Szerencséjére mindig van mellette valaki, aki hihúzza a bajból: Gógyi unokahúga, Penny, és hűséges kutyája, Agytröszt.