Valentin-napon debütált Az Igazság ligája új előzetese

Valentin-napon debütált Az Igazság ligája új előzetese

Akciódúsnak ígérkezik Zack Snyder verziója.

Idén végre betekintést nyerünk Zack Snyder víziójába is, és kiderül, vajon a rajongók jó okkal követelték Snyder verzióját, okkal reménykedtek-e egy jobb verzióban, megérte-e a WarnerMedia-nak újabb 70 millió dollárt a filmbe fektetni vagy csupán nagyobb lesz a film füstje, mint a lángja. Egy hónap múlva minden kiderül.

Zack Snyder egész héten igyekezett feltüzelni a közönséget, megosztotta az első képet Jared Letoról, aki újra felöltötte Joker jelmezés, a fekete ruhás Supermantől felrobbant az internet és Dardseid sem maradhatott ki. Minden beharangozott elem az új trailerben is feltűnik, mely dübörög rendesen és sikeresen eléri a célját, hogy a néző megtekintse ezt a változatot is.

A Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.A Zack Snyder: Az Igazság Ligája az amerikai premierrel egy időben debütál idehaza is, méghozzá március 18-án az HBO GO felületén.