Superman új sorozata a világpremierrel egyidőben érkezik az HBO GO-ra

Superman új sorozata a világpremierrel egyidőben érkezik az HBO GO-ra

Újabb szuperhős csatlakozik az HBO egyre népesebb táborához! A Superman & Lois a világpremierrel egyidőben, február 24-én exkluzívan HBO GO-n is elérhető lesz, magyar felirattal.

Tyler Hoechlin alakítja a világ leghíresebb szuperhősét és Elizabeth Tulloch a képregényvilág leghíresebb újságíróját, akiknek meg kell birkózniuk azzal a stresszel, nyomással és mindazokkal a bonyodalmakkal, amelyekkel napjainkban a dolgozó szülőknek szembe kell nézniük. Hoechlin és Tulloch nem először formálják meg ezeket az ikonikus karaktereket, korábban a The CW Arrowverzumának szuperhőstörténeteiben bukkantak fel.

Hoechlin és Tulloch mellett a Superman & Loisban látható még Erik Valdez (Graceland), Jordan Elsass (Little Fires Everywhere, Panic), Alexander Garfin (New Amsterdam), Inde Navarrette (13 okom volt), Wolé Parks (Spencer), Adam Rayner (Mistresses), illetve Dylan Walsh (Kés/alatt) és Emmanuelle Chriqui (Törtetők).Jerry Siegel és Joe Shuster DC képregénye alapján a Superman & Lois című sorozatot a Berlanti Production készítette a Warner Bros Televisionnal közösen. A sorozat executive producerei: Todd Helbing (Flash – A Villám, Fekete vitorlák, Spartacus: Vér és homok), Sarah Schechter (Batwoman, Riverdale, Black Lightning) és  Geoff Johns (DC’s Stargirl, Titánok, Wonder Woman, Batwoman).