Napok kérdése és indul az Apatigris 2. évada

Napok kérdése és indul az Apatigris 2. évada

Még több nevetés, még több szerelem, még vadabb tigris… Az Apatigris fergeteges második évadában sok-sok humoros és drámai pillanattal várja a nagyközönséget Péter, a jószívű úszómester és három nagylánya: Vivien, Laura és Szandra.

Az Apatigris 2. évada (gyártó: Paprika Studios) február 28-án 18:50-től lesz látható az RTL Klubon. Az RTL Most+ felhasználói azonban már a televíziós premier előtt egy héttel, február 21-től megtekinthetik a saját gyártású sorozat első részét az online platformon és a folytatásban is egy héttel hamarabb érkezik a soron következő rész az RTL Most+ felületére.

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

Az Apatigris magyar írók tollából született alkotás, az RTL Klub és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése.

Apatigris 2. február 28-tól az RTL Klubon! A sorozat epizódjai a televíziós premier előtt egy héttel, február 21-től megtekinthetők az RTL Most+ felületen.