A TV2 Kids márciusi újdonságai

A TV2 Kids márciusi újdonságai

Rögtön március elején belecsap a közepébe a TV2 Kids. Hosszabb kihagyás után érkezik új premier a csatornára. Egy vadiúj évadpremier mellett látható lesz két közönségkedvenc tini széria bemutatója is, csatornapremierként.

Szivárvány csapat - 2. évad

1-jétől hétköznap 18:30-kor dupla résszel

A szivárvány színei által inspirált hét mágikus lány mindent megtesz a Föld és a természet védelmében.

H2O: Egy vízcsepp elég - új sorozat, csatornapremier
1-jétől hétköznap 19:00-kor

Emma, Rikki és Cleo három teljesen hétköznapi lány. Amikor Cleo - Zane "jóvoltából" - egy csónakban ragad, megjelenik Rikki, hogy segítsen neki. Később felveszik a csónakba Emmát is és tesznek egy kis csónaktúrát. Azonban a csónak lerobban az óceán közepén és az egyetlen kiút az, ha kieveznek a Mako-szigetre. Miután partot érnek rájönnek, hogy nincs térerő, ezért elhatározzák, hogy felmásznak a vulkán tetejére. Útközben Cleo véletlenül beleesik egy szakadékba és a többiek is utána mennek. Ekkor felfedezik a vulkán belsejében levő barlangot, abban pedig egy kis tavat. Hogy kijussanak, belemennek a vízbe és azt észlelik, hogy valami furcsa történik. Ezután sikeresen kijutnak a barlangból és felveszi őket egy hajó. Másnap mind a hárman azt tapasztalják, hogy ha vízhez érnek, akkor 10 másodpercen belül uszonyuk nő és sellővé változnak. Cleo és Emma varázserőt is kap; Cleo a vizet tudja mozgatni, Emma pedig képes fagyasztani. Megfogadják, hogy ezt senkinek sem mondják el, örökre az ő titkuk marad.

Táncakadémia - új sorozat, csatornapremier
1-jétől hétköznap 19:30-kor

Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Úgy érzi, hogy eljött az ő ideje és mindent megtesz, hogy megfeleljen a felvételin. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem is sejti mi vár rá. Először a felvételin kell túl lennie, de nem könnyítik meg a dolgát a társai...