MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang márciusi újdonságai

Lássuk, mit kínál a márciusi hónapra a Boomerang.

Sajnos vagy nem sajnos, a Boomerang nem tud annyi premiert műsorra tűzni, mint amennyit a konkurens csatornák. Viszont nagyon szépen építi a családias tematikáját a csatornának, de ezzel a 40 percen keresztül műsor, majd 20 perc reklámszünet, teljesen megöli a hangulatot.

A "kedvenc macska-egér páros"-ként is hivatkozott Tom és Jerry visszatérnek még őrültebb, még veszedelmesebb, még nagyobb kergetőzések közepette, amikor már március elsején indul a szinte hihetetlennek hangzó, 5. évadát kezdő Tom és Jerry-show. A csatorna taktikájához híven az új részek naponta lesznek láthatóak. Elsejétől tehát 16:00-kor rögtön három premier epizód is adásba kerül.

A folytatásban, a Ben 10: A hősök ideje blokk keretein belül, alig egy héttel a Cartoon Network-ös bemutató után érkezik a Ben 10,010: A jövő megmentése című különkiadás, melyben a jelen Ben Tennysonja összefog a jövő Benjével egy különleges kaland kedvéért. Ezt az epizódot március 5-én lehet megtekinteni 12:00-kor. Akik viszont lemaradnának vagy csak újranéznék az adást, azok áprilistól az HBO GO-n bepótolhatják ezt a rendkívüli sztorit.

Végül pedig A barátság hónapja műsorblokk keretein belül a bohókás brit úriember saját műsorával szórakoztatja a nagyérdeműt. Mr. Bean 20-ától hétvégente 12:00-14:00 között.