Az HBO GO februári újdonságai

Az HBO GO februári újdonságai

Számos újdonság érkezik február során is az HBO GO kínálatába.

A szolgáltató e havi kínálatában több kiemelt premier is érkezik. Kezdésnek mondjuk látható lesz az Életjelek. Egy igaz emberi történet című dokumentum-sorozat, amely a Covid-19 vírusban megbetegedett emberek és az őket ápoló személyzet első kézből származó tapasztalatait mutatja be egy spanyol kórházban, ahol talán a legsúlyosabb volt a járványhelyzet 2020-ban. Érkezik még az HBO Max vadonatúj filmje, az Anne Hathaway és Chiwetel Ejiofor készült Karantén meló, mely műfaját tekintve heist (tolvaj)-film, a csavar a sztoriban pedig az, hogy a Covid-19 terjedése alatt játszódik.

Az HBO saját gyártású, a kokainról és annak üzleti részével foglalkozó sorozata, a Fehér hó immár 4. évada is február során érkezik.

A Kids menüpont ezúttal is megannyi tartalommal fog bővülni. Az HBO Max rohamos érkezése révén újabb Cartoon Network-ös/Boomerangos sorozatok, évadok érkeznek. Az őszi bemutató után már a neten is elérhető lesz A Gombik első évadának első fele, mely tökéletes keresztpromónak vehető a februári tévés folytatáshoz. Szintén az őszi premier után érkezik a Medvetesók: A film is, mely a sorozat lezáró alkotása is egyben.

Alább a februári kínálat, kékkel a gyerekeknek szánt alkotások.

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Axios (4. évad)
2021. február 7. - hetente

Az HBO és az Axios nevű új médiavállalat dokumentumfilm-sorozata egyedülálló összegzése a legfrissebb híreknek, exkluzív interjúknak és rövid riportoknak, amelyek segítenek a nézőnek eligazodni a világban, és abban, hogy jobban megértsék Amerikát és a világot átalakító nagy trendeket. Az Emmy-díjas rendező-producer Matthew O’Neill, valamint Perri Peltz megbízhatóan és hitelesen járja körül a politika, a gazdaság és a tudomány aktuális kérdéseit, mutatja be a jövő alakítóit.

ÚJ ÉVAD
Fehér hó (4. évad)
2021. február 25. - hetente

Los Angeles, 1984 nyara. A kokain tűzvészként terjed Los Angeles South Central negyedében. A crack pusztítása alapjaiban változtatta meg a városrész életét, kultúráját. A rendőrséget felkészületlenül érte mindez, nehezen reagál a veszélyre. Míg a bűnüldöző szervek a járványt próbálják megfékezni, Teddy McDonald és a CIA azért dolgozik, hogy fekete ügyletekből fedezze a kommunizmus elleni háborút Közép-Amerikában. A sorozat több karakter történetét követi, akiknek élete keresztezi egymást.

ÚJ MINISOROZAT | DOKUMENTUM
A hölgy és az autó
2021. február 1. - premier 2 résszel, folytatás hetente

Az Emmy-díjas producerek, Mark és Jay Duplass (104-es szoba) dokumentumsorozata egy 1970-es évekbeli, merész autós csalás történetét tárja fel, amely egy titokzatos vállalkozóhoz köthető. A hölgy és az autó Elizabeth Carmichael sztoriját dolgozza fel, aki azzal vált híressé, hogy az 1970-es évek gázválsága idején üzemanyag-takarékos háromkerekű járművet dobott piacra. Ahogy a hölgy megnyerte üzleti ötletének a nagy autógyártókat és befektetőket, egy titokzatos, sok szálon futó rejtély kezdett körülötte kibontakozni, beleértve az autó technológiáját és Carmichael meglepő múltját is. A sorozat egy különleges vállalkozónő színre lépésének, fejlődésének és bukásának portréja, és egyben a csalás, a család és az identitás egyedülálló története.

ÚJ MINISOROZAT | DOKUMENTUM
Életjelek. Egy igaz emberi történet
2021. február 7. - teljes évad

Az Életjelek. Egy igaz emberi történet című dokumentumfilm-sorozat a Parc Taulí nevű spanyol kórházban játszódik, Sabadell városában, és a Covid-19 vírusban megbetegedett emberek és az őket ápoló személyzet első kézből származó tapasztalatait mutatja be. A sorozat a legkritikusabb hónapok eseményeire fókuszál, beleértve a szereplők karrierjét, a családjukkal kapcsolatos eseményeket és megoldandó problémáikat. Valós történetek a küzdelemről, a szolidaritásról, a kitartásról és az élni akarásról napjaink egyik legfontosabb, kikerülhetetlen témájával és jó néhány megrázó emberi sorssal a középpontban.

ÚJ ÉVAD
John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (8. évad)
2021. február 18. - hetente

A népszerű angol színész és komikus, John Oliver talkshow-ja az HBO-n. Ebben az elmúlt hét legérdekesebb politikai, gazdasági, társadalmi, kulturális stb. híreit kommentálja tabu nélkül a maga sajátos, keresetlen stílusában.

FILMEK

ÚJ FILM
Karantén meló
2021. február 5.

Linda (Anne Hathaway) és Paxton (Chiwetel Ejiofor) éppen szakítottak és elhatározzák, hogy szétköltöznek, ám Londonban épp kihirdetik a Covid-19 miatti kötelező karantént, így kénytelenek továbbra is egy fedél alatt maradni. Míg Linda, a sikeres marketingvezető új feladatai miatt kiábrándul a multinacionális munkakultúrából, a bűnözői múlttal rendelkező kreatív Paxton szárnyakat kap. A békés együttélésre irányuló erőfeszítéseiket a költészet mellett rengeteg borral is támogatják, és közben váratlanul újra felfedezik saját magukban azt a szabad szellemet, akik valaha voltak. Mindez végül a meggazdagodás mámorító lehetőségét is elhozza, amikor megkísérelnek ellopni egy nagy értékű ékszert. A Karantén meló okos, szexi és meglepő mese a Covid-karanténból.

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2021. február 1.
Fiatal Júlia

2021. február 3.
Álhíres

2021. február 4.
Harc az örökségért
Az ugrás

2021. február 5.
SpongyaBob Kockanadrág - 9-10. évad
A mancs őrjárat - 3-4. évad
Balekok pácban

2021. február 6.
Különleges életek
Az orosz fiú

2021. február 7.
A Pho íze
A Bagnold család nyara

2021. február 8.
Hallali

2021. február 11.
Harc az örökségért 2.

2021. február 12.
Veszélyes Henry - 4. évad
Medvetesók: A film

2021. február 13.
Négy gyerek és az izé

2021. február 14.
Nászútra való
Összezárva

2021. február 19.
A Gombik! - 1. évad első fele
Tom és Jerry-show
Cosmoball - A galaxis kapusa

2021. február 26.
LazyTown - 3. évad