MENTRUM

NYEREMÉNYJÁTÉK: Nézd a Medvetesók: A filmet és nyerj!

A három jóbarát most életük egyik legnagyobb kalandja felé veszi az irányt. A felejthetetlen kalandokkal fűszerezett Medvetesók: A film november 21-én 16:20-kor látható, ismétlés pedig másnap reggel 10:20-kor a Cartoon Network-ön.

Ideje megméretni, hogy mekkora Medvetesók-mániás is vagy valójában. Az alább található tesztben összegyűjtöttük a három macira legjelemzőbb kérdéseket. Olvasd el a játékszabályzatot, hogy esélyed legyen megnyerni a Cartoon Network nyújtotta ajándékcsomagok egyikét. A kvíz kitöltése és a nyereményjátok való részévetel után se felejts el csatlakozni Grizzhez, Pandához és Jegeshez a Medvetesókban, mindennap a Cartoon Network műsorán!

Sorsolásra a filmbemutató napján kerül sor, a nyertesekkel pedig emailben vesszük fel a kapcsolatot. Fontos, hogy Magyarországon belül tudjuk vállalni a postázást, illetve 13 életévet be nem töltött személyek szülői hozzájárulás keretében vehetnek részt a nyereményjátékban. Külön megkérjük, hogy a játékban csak azok vegyenek részt, akik megfelelnek a fent említett elvárásoknak!

Frissítés (11.21 23:35): Köszönjük mindenkinek a részvételt, a sorsolás megtörtént, a nyerteseket emailben értesítettük. Nekik egy hetük van visszajelezni, majd ezt követően a nyeremények kipostázásra kerülnek.

Külön szeretnénk megköszönni a Cartoon Networköt üzemeltető WarnerMedia magyar képviseletének az együttműködést és a Lollipop Communication munkatársainak a lebonyolítást.