MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 48. heti (nov. 23-29.) újdonságai

Rengeteg új sorozat és film csobban a Netflix kínálatába jövő héten is.

A karácsonyi láz tovább fokozódik: Az ünnepi ifjúsági Sárkánylovasok és a Tü-tü, Kori különönkiadások mellett a Cukorláz karácsonyi süti-vetélkedő is új részekkel tér vissza. Folytatással tér vissza a hírhedté vált Karácsonyi krónikák is. Az első már magyar szinkronnal is megtekinthető a kínálatban. A népszerű tini-popsztár Shawn Mendes életébe is betekintést nyerhetünk a zenész magánéletéről szóló In Wonder című dokumentumfilmben. A heti kiemelt filmpremier ezúttal egy nemmindennapi darab. A Vidéki ballada az amerikai álomról főbb szerepeiben Amy Adams és Glenn Close.

További érkező újdonságok listája:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD | ANIME
A nagy színlelő
2020. november 25. (szerda), 09:00

Edamura Makoto állítólag Japán legnagyobb csalója, de túl nagy fába vágja a fejszéjét, amikor megpróbálja átverni Laurent Thierryt, a világklasszis bűnözőt.

ÚJ SOROZAT
Karácsony a családdal
2020. november 27. (péntek), 09:00

Bastian, a lecsúszott zenész letargiába zuhan, amikor a karácsonyi ünnepekre hazaérkezve néhány nem annyira kellemes meglepetés várja.

ÚJ ÉVAD
Virgin River
2020. november 27. (péntek), 09:00

Az új élet reményében Los Angelesből egy észak-kaliforniai kisvárosba költöző ápolónőt meglepi, hogy mire – és kire – bukkan új lakhelyén.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Cukorláz - Karácsonyi különkiadás
2020. november 27. (péntek), 09:00

Minden, amit a Cukorláz című sütőversenyben imádsz – karácsonyi (cukor)mázba mártva.

 

FILMEK

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Shawn Mendes: In Wonder
2020. november 23. (hétfő), 09:00

Ez az őszinte dokumentumfilm világkörüli turnén kíséri végig Shawn Mendest, aki nyíltan mesél a sztárságról, a kapcsolatairól és a zenei terveiről.

ÚJ FILM
Vidéki ballada az amerikai álomról
2020. november 24. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

A Yale joghallgatója egy sürgős hívást követően visszatér ohiói szülővárosába, ahol elgondolkozik a család három generációjának történetén és a saját jövőjén.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Sárkánylovasok: Mentőosztag: Huttsgalor ünnepe
2020. november 24. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

A hóesés jelzi odinyule, a vikingek ajándékozási ünnepének kezdetét. A szeszélyes időjárás azonban véget vethet a mulatságnak, hacsak a mentőcsapat nem lép közbe.

ÚJ FILM
Karácsonyi krónikák: Második rész
2020. november 25. (szerda), 09:00 - magyar szinkronnal

A tinédzser Kate boldogtalan anyja új barátja miatt, ezért elszökik otthonról, és az Északi-sarkon landol, ahol egy gonosz manó a karácsony eltörlésén munkálkodik.

ÚJ FILM
Moszul ostroma
2020. november 26. (csütörtök), 09:00

Egy fiatal rendőr csatlakozik az iraki osztaghoz, amely megmentette az életét, hogy együtt harcoljanak az Iszlám Állam ellen a megtizedelt Moszulban.

ÚJ FILM
A benned élő szörnyeteg
2020. november 27. (péntek), 09:00

A különleges alakulat labilis veteránja a lánya emberrablóit üldözve kiengedi a benne élő szörnyeteget — ám hamarosan maga is gyanúsítottá válik.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Tüt-tü, Kori - Karácsony
2020. november 27. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Amikor váratlanul felbukkan egy ismerős küllemű idegen, aki elvesztette az emlékezetét, Cory segít neki felidézni a karácsony hangulatát, hogy megmentse az ünnepet.

ÚJ FILM
Hívás a múltból
2020. november 27. (péntek), 09:00

A telefonvonal végén egy-egy nő, ugyanabban a lakásban, 20 év távolságban. Milyen ára lesz, ha megváltoztatják egymás és egy gyilkosságsorozat jövőjét?

ÚJ FILM
A diótörő újragondolva
2020. november 27. (péntek), 09:00

A dokumentumfilm bemutatja Debbie Allen karrierjét, és nyomon követi tánctanítványait, miközben Allan éves Csokis diótörő című előadására készülnek.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. november 25. (szerda)
Ne hagyj nyomot!
Johnny English újra lecsap