MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 46. heti (nov. 9-15.) újdonságai

Az elkövetkező héten sem lesz rest a Netflix újdonságainak bemutatásának szempontjából.

Nézzük meg, hogy mik várhatóak a kínálatba: Ezen a héten is kiemelt szerepet kapnak az új kezdetek, tehát ez azt jelenti, hogy a sok sorozatos újdonság között csupán néhány olyan akad ami most új évaddal jeletkezik. Köztük az egyik ilyen a Netflix egyik legnagyszabásúbb, a nézők és a kritikusok által egyaránt elismert II. Erzsébet angol királynő életét bemutató sorozata, A korona, A folytatás előzetese, illetve a korábbi epizódok már magyar szinkronnal megtekinthetőek.

A heti kiemelt - ezáltal szinkronos - filmpremierének szerepét az ünnepek egyre inkább közeledő kezdetével ismét egy karácsonyi film viszi el. A család minden tagja számára kikapcsolódást nyújtó A Jangle család karácsonya című film egy játékkészítő família történetét mutatja be. A hét további kiemelekedő, bár szinkron nélküli újdonságai között pedig szerpel az animáció és a II. világháború mozzanatait egybefésülő minisorozat, A felszabadító. A kellemes kikapcsolódást nyújtó könyv alpaján készülő vígjátéksorozat, a DASH ÉS LILY. Illetve a meghitt olasz filmdráma, az Előttem az élet is.

A fenti felsorolásból kimaradó, de a héten továbbá érkező újdonságok:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Páros küldetés
2020. november 9. (hétfő), 09:00

Fedett ügynökök nyaraló párt alakítva férkőznek be egy, a hétvégéit a nyaralóhelyen töltő drogbáró köreibe. Megtörtént eseményeken alapuló történet.

ÚJ SOROZAT | GYEREKEKNEK
Hank és a kukásautó
2020. november 10. (kedd), 09:00

A hatéves Hank és legjobb barátja, egy óriási kukásautó együtt fedezik fel a körülöttük lévő világot, és közben fantasztikus kalandokba keverednek állatbarátaikkal.

ÚJ SOROZAT
DASH ÉS LILY
2020. november 10. (kedd), 09:00

Miközben New York a karácsonyra készül, a cinikus Dash és az optimista Lily üzeneteket váltanak egy piros füzeten keresztül és különböző próbák elé állítják egymást.

ÚJ SOROZAT
Aunty Donna: A móka háza
2020. november 11. (szerda), 09:00

A sorozatban felvonultatott szkeccseken, dalokon és eklektikus karaktereken keresztül megismerhetjük az Aunty Donna nevű humoristatrió abszurd és szokatlan stílusát.

ÚJ SOROZAT | MINISOROZAT
A felszabadító
2020. november 11. (szerda), 09:00

Egy sokszínű, a végletekig bátor, öntörvényű katonákból álló csapat lesz a II. világháború európai megszállásának egyik leghősiesebb osztaga. Igaz történet alapján.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
A negyedik tárgyalás
2020. november 11. (szerda), 09:00

A tizenéves Sean Ellist 1993-ban egy zsaru meggyilkolásáért ítélték el. Most azért küzd, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és lerántsa a leplet a rendőrségi korrupcióról.

ÚJ SOROZAT
Királynő születik
2020. november 11. (szerda), 09:00

Gloria Groove és Alexia Twister drag álmokat váltanak valóra az átváltoztató show-ban, hozzásegítve hat előadót a színpadi magabiztosság megszerzéséhez.

ÚJ SOROZAT | MINISOROZAT
Midász követői
2020. november 13. (péntek), 09:00

A milliomos kiadó zsarolólevelet kap, és életek múlnak azon, hogy milyen döntést hoz. A mai Madridban játszódó sorozatot Jack London novellája ihlette.

ÚJ ÉVAD
A korona
2020. november 15. (vasárnap), 09:00 - magyar szinkronnal

A drámasorozat II. Erzsébet királynő uralkodását kíséri végig a XX. század második felét formáló események tükrében.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Mit akartunk az élettől
2020. november 11. (szerda), 09:00

A meddőségi problémákkal küzdő pár házasságát próbára teszi a szardíniai nyaralás – a szomszédos család pedig csak fokozza a feszültséget.

ÚJ FILM
Ludo
2020. november 12. (csütörtök), 09:00

Egy kiszivárgott szexvideó és egy táskányi piszkos pénz – négy nagyon különböző történet keresztezi egymást a sors, a véletlen és egy különc bűnöző szeszélyei folytán.

ÚJ FILM
A Jangle család karácsonya
2020. november 13. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Az egykor vidám játékkészítőt évtizedekkel ezelőtt elárulta megbízhatónak hitt segédje. Az életébe betoppanó kedves és kíváncsi unokája azonban új reményt hoz számára.

ÚJ FILM
Előttem az élet
2020. november 13. (péntek), 09:00

Valószínűtlen barátság születik a morcos utcagyerek és a napközit üzemeltető holokauszttúlélő között, amikor a nő befogadja a fiút, aki meglopta őt.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. november 10. (kedd)
Mint egy oroszlán az otthonodban

2020. november 15. (vasárnap)
A beavatott-sorozat: A lázadó