A Netflix 45. heti (nov. 2-8.) újdonságai

A Netflix 45. heti (nov. 2-8.) újdonságai

Mennyiségben elenyésző, bár egy hatalmas durranással operál a Netflix következő heti felhozatala.

Régóta volt ilyen nagyszabású premier a Netflix kínálatában. A mozipremier elhalasztása után Európa valamennyi országában a Netflixen landol a SpongyaBob Kockanadrág következő egész estés filmje. Természetesen a film kaliberjéhez mérten számíthatunk a magyar szinkronra. A bemutatóra ráhangolódva ráadásul a szolgáltató elérhetővé tette a korábbi két nagy spongya-filmet is magyarul a katalógusában. A novemberi ünnepi hangulatot fokozva pedig érkezik egy újabb karácsonyi film, a Karácsonyi hadgyakorlat. Ráadásul ez a film is magyar nyelven fog érkezni. További újdonságok között kicsit alulmarad a felhozatal a korábbi hetekhez képest. Ennek ellenére mazsolázhatnak a nézők további kisebb újdonságok között.

A további premierek listája:

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Ifjúságom története
2020. november 3. (kedd), 09:00

Két színész és egy sminkes lány igyekszik boldogulni egy olyan világban, ahol a társadalmi háttér többet nyom a latban, mint az álmok.

ÚJ SOROZAT
Szerelem és anarchia
2020. november 4. (szerda), 09:00

Egy férjezett tanácsadó és egy fiatal műszaki szakember társadalmi szokásokat feszegető, játékos feladatokat ad egymásnak, ami felforgatja mindkettőjük életét.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Carmel: Ki ölte meg María Martát?
2020. november 5. (csütörtök), 09:00

Egy nőt holtan találnak a fürdőkádjában, a közelben pedig vértócsát fedeznek fel. A férje elmélete szerint balesetet szenvedett. A boncolás azonban másról árulkodik.

ÚJ SOROZAT
Paranormális esetek
2020. november 5. (csütörtök), 09:00

Miután a szkeptikus hematológus egy sor megmagyarázhatatlan esemény közepébe csöppen, óhatatlanul is a természetfeletti nyomozások megkerülhetetlen alakja lesz.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Country, amíg meg nem haltak
2020. november 6. (péntek), 09:00

A valóságshow-ban a country zenész Coffey Anderson és felesége, a hip-hop táncos Criscilla igyekszik összehangolni a családi életet a karrierrel és a hittel.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Felix Lobrecht: Hype
2020. november. 3. (kedd), 09:00

Felix Lobrecht stand-up komikus fekete humorának célkeresztjébe a túlzott udvariasság, a bizarr nevetés és a járni tanuló babák esetlensége kerül.

ÚJ FILM
Mother: Eltorzult szeretet
2020. november 3. (kedd), 09:00

Shuhei labilis idegzetű anyja fenyegetve érzi magát, amikor a fiú kezd ráébredni az ő túlzott befolyása mögött rejlő világra, tragédia felé sodorva az egész családot.

ÚJ FILM
Karácsonyi hadgyakorlat
2020. november 5. (csütörtök), 09:00 - magyar szinkronnal

Egy szabálykövető politikai tanácsadó beleszeret a légierő melegszívű pilótájába, miközben az a feladata, hogy felszámolja a trópusi bázist és a karácsonyi hagyományt.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
SpongyaBob: Spongya szökésben
2020. november 5. (csütörtök), 09:00 - magyar szinkronnal

Amikor legjobb barátját, Garyt hirtelen elrabolják, SpongyaBob Bikinifenéktől messze, egy őrült küldetésre viszi Patrickot, hogy megmentsék rózsaszínű haverjukat.

ÚJ FILM
Idézés
2020. november 6. (péntek), 09:00

Egy művelt diák felveszi a harcot az egyetemmel Nigériában, amikor feljelent egy népszerű professzort, aki meg akarta erőszakolni őt. Igaz történet alapján.

 

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. november 4. (szerda)
Esti iskola

2020. november 5. (csütörtök)
Szilveszter a Magnoliában

2020. november 7. (szombat)
A.X.L.