MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Visszatér az Animánia! – itt az előzetes

Yakko, Wakko és Dot új, eddig még soha nem látott részekkel térnek vissza.

2017-ben még csak terv volt, 2018-ban pedig hivatalos berendelést kapott. Most, 2020-ban pedig napokon belül a premier is látható lesz. Ehhez pedig megérkezett az új részek előzetese is. Yakko, Wakko és Dot visszatérnek a televíziózás sírjából, hogy újra szórakoztassanak. A Bolondos dallamokat megidéző, 4. falat áttörő sorozat ezúttal sem hazudtolja meg magát, a lenti előzetest látva nem lehet olyan rajongó, aki ne várná a folytatást. Vajon új nézőket mennyire könnyen tud szerezni, ha csak a lenti két percet nézi meg valaki? Engem megvenne!

Az előzetes rögtön egy kis fricskával indít, melyben Yakko elmagyarázza mit jelent mostanság a reboot: a kreativitás hiányát Hollywoodban. De nagy hatással lehet a készítőkre a sok pénz is. A folytatásra visszatért Steven Spielberg producerként, hogy modernebb környezetben is bemutathassa kedvenc Warner tesóit. Spielberg mellett Dr. Agyalágy is visszatér sok más szereplő mellett, az eredeti hangok közül pedig a főszereplők szólalnak meg ismerős orgánumokon.



Az Animánia rebootot továbbra is Spielberg cége, az Amblin Entertainment készíti a Warner Bros. Animationnel közösen. A folytatásból első körben 13 epizód kerül bemutatásra, a premier november 20-án lesz a Hulun.