Nem csak az Animániát, de a Pöttöm kalandokat is rebootolják

Nem csak az Animániát, de a Pöttöm kalandokat is rebootolják

Kicsik, aprók, és bolondosak. És ők is visszatérnek. Ahogyan Steven Spieldberg másik sorozata is.

Az HBO Max és a Cartoon Network visszatérnek a Gügye Egyetemre, hogy régen megismert barátainkat egy újabb kalandra csábítsa. Tiny Toons Looniversity címen rendelt be új sorozatot a két csatorna, mely az egykori Pöttöm kalandok (Tiny Toon Adventures) szereplőit vonultatja fel újra.

Az egyből sorozatnak berendelt műsor rögtön két évados berendelést kapott, Steven Spielberg itt is visszatér vezető producerként, kiegészülve Sam Registerrel, a Warner Bros. Animation és Cartoon Network Studios elnökével, illetve az Amblin Television társelnökeivel, Justin Falvey-vel és Darryl Frank-kel.

Öcsi és Fülü, illetve a többiek bolondos kalandjait lehet követni a Gügye Egyetemen, ahol a professzionális átveréseket lehet eltanulni, a fiatal álmodozók pedig igazi rajzfilmhősökké válhatnak. Az egyetemen nem csak sokat tanulnak, hanem barátságok is köttetnek, elsajátítják a rajzfilmes mesterségüket és nem mellesleg mindezt tehetik a Boondos dallamok szereplői által.

"A Tiny Toons Looniversity megragadja mindazt a tiszta, őrült és egyben okos humort, ami a Pöttöm kalandokat kiemelkedővé tette." - mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics elnöke."Sok gyerek számára a Pöttöm kalandok egyet jelentett a Bolondos dallamok világába való bevezetéssel, és az idők során Öcsi, Fülü vagy épp Vagány legalább annyi szeretetet kapott egy új generációtól, mint elődeik. Az Amblin Televisionnel folytatott remek kreatív partnerségnek köszönhetően visszahozzük ezeket a szereplőket a régi és új generációk örömére." - tette hozzá Sam Register.

A Tiny Toons Looniversity a teljes berendelésnek köszönhetően 2021-ben, de nagyobb eséllyel 2022-ben debütálhat.