MENTRUM
Ifjúsági

Most szombaton Halloween-maraton a gyermekek kedvenc tévécsatornáján

Sejtelmesen világító töklámpások, denevérek, egy kis túlvilági csontzene, hátborzongatóan vicces hacukák, mókás, a riogatást sajátosan értelmező zombik – ez a szombat más lesz, mint a többi a Nickelodeonon! A gyermekcsatorna október 31-én a legnépszerű sorozataiból összeállított tematikus Halloween-maratonnal fokozza a jóleső borzongást és a hangulatot. Izgalmas kalandokban lehet részünk többek közt A Thunderman családdal, az Egy csipetnyi bűvölet, valamint a Félsz a sötétben? hőseivel, de azt is megtudhatjuk, hogy mindenki kedvenc tengeri szivacsa, SpongyaBob Kockanadrág hogyan szellemeskedik a barátaival Bikinifenéken.

Hazánkban is évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyermekek körében az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween. A Nickelodeon is izgalommal várja október 31-ét, amelynek alkalmából egy kis borzongással, de sok-sok humorral és kedvességgel fűszerezve a legnépszerűbb sorozataiból összeválogatott tematikus maratonnal szórakoztatja kis nézőit.

Kiderül, hogy sikerül-e ismét legyőznie a gonoszokat a folyton galibákba keveredő szuperhős családnak, Thundermanéknek, de azt is megtudhatjuk, hogy milyen őrülten izgalmas kalandba keveredik az Egy csipetnyi bűvölet három főszereplő kislánya, akik a varázslás segítségével leplezik le kisvárosuk titkait. Lesz a Kagyló sétányon töklámpással bulizó SpongyaBob Kockanadrág, jön a kilencéves Annie és aranyos pónilova (Itt van Póni), de érkezik A Lármás család, illetve a sorozat spin off-ja, A Casagrande család is. A borzongás tetőfokán pedig a nemrégiben debütált Félsz a sötétben? című sorozat, méghozzá az utolsó epizód országos premierjével zárja a Halloween-maratont a Nickelodeon képernyőjén.

A Halloween-maraton programja:

12:10 SpongyaBob Kockanadrág - Szellemes meglepetés
12:40 SpongyaBob Kockanadrág - Bikini fenék legendája
13:00 A Thunderman család - Happy Halloween
13:30 Egy csipetnyi bűvölet - Kísértő Halloween
13:55 A Casagrande család - A halloween dilemma
14:10 A Lármás család - IV / 10. rész
14:20 A Lármás család - I / 25. rész
14:35 Félsz a sötétben? - I / 1. rész
15:20 Félsz a sötétben? -  I / 2. rész
15:55 Félsz a sötétben? - I / 3. rész

Október 31-én, szombaton Halloween-maraton a Nickelodeon műsorán