MENTRUM
Ifjúsági

Genndy Tartakovsky visszatér a Cartoon Network-höz – új sorozatot készít

Az HBO Max és a Cartoon Network közösen berendelte Genndy Tartakovsky Unicorn: Warriors Eternal című sorozatát.

A világ minden tájáról ihlették a mítoszok ezt az új sorozatot, melyben egy ősi tini hős csapatot követhetünk nyomon, amint a világot védik egy előre nem látható fenyegetéstől. A kalandokkal átszőtt természetfeletti témákkal a sorozat szórakoztató, mégis titokzatos karakteralapú történetmesélést boztosít a gyerekeknek, tiniknek és szülőknek egyaránt.

A történelem során az egyszarvúak az erényt szimbolizálták és biztosították, hogy a jóság uralkodjon. Amikor hőseink túl korán ébrednek fel, hirtelen tinédzserek bőrében találják magukat. Emiatt nincsenek meg az emlékeik saját magukról, hogy kik is ők, az egyszarvú történetét is elfelejtették, néhány képességük pedig meggyengült. A szokásos világmegmentés mellett a tinédzser kor rejtelmeivel, nehézségeivel is meg kell küzdeniük.

"Üdvözöljük újra nálunk Genndyt a Cartoon Networknél, és most az HBO Max-szal kiegészülve itt a tökéletes alkalom, hogy a rajongók egy új generációjának is megmutassuk a látásmódját és egy olyan egyedülálló sorozatot, mely az egész család számára mutathat újat." - mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics részlegének elnöke.



"A Unicorn: Warriors Eternal őrülten jó lesz, és már alig várom, hogy az emberek láthassák." - mondta Genndy Tartakovsky, a sorozat atyja.

Genndy Tartakovsky nevéhez olyan műsorok fűződnek, mint a Szamuráj Jack, a Primal, a Dexter laboratóriuma, a Hotel Transzilvánia-mozifilmek vagy a Szimbionikus titán.

A nagy bejelentés mellé dátum nem érkezett, de várhatóan 2021 végén, 2022-ben jelenhet meg a sorozat.