Batwheels címen készül sorozat Batman autójáról

Batwheels címen készül sorozat Batman autójáról

Váratlan bejelentés érkezett, ugyanis sorozat készül Batman ikonikus verdájáról, a Batmobile-ról.

A Warner Bros. Animation már elkezdte a gyártását egy új, gyerekeket célzó akció-kaland animációs sorozatnak, melyben a DC univerzum legikonikusabb járművei kapják a főszerepet. Az új sorozat a Cartoon Networkön és az HBO Maxon is látható lesz, nemzetközileg pedig a cartoon Network csatornáin.

Hihetetlen bűnüldözők, akik összefogtak a gonosz ellen, üldözik a bűnt és tisztán tartják Gotham utcáit. Ők nem más... na jó, ők NEM Batman és Robin. Ők a Batwheels: egy elképesztő és fantasztikus csapat, akik szupererővel rendelkező bűnüldöző járművek, akik Gotham City-t védelmezik olyan hősök oldalán, mint Batman, Robin, Batgirl és a többi DC szuperhős. - írja a hivatalos szinopszis.

A járműveket nemrég alkotta meg a Batcomputer, hőseink még igazából gyerekek, semmilyen élettapasztalattal a hátuk mögött. A csapat vezetője Bam, a Batmobile, Bibi, a Batgirl motorja, Red a Rebird, Jett a Batwing és Buff a Bat Truck. Újonnan alakult csapatként meg kell tanulniuk együtt működni és a gyereklét fájdalmait is túl kell élniük.

Sam Register (Looney Tunes Cartoons, Tini titánok, harcra fel!, Scooby-Doo és (sz)Társai, Zöld sonka és zöld tojás) látja el a vezető produceri feladatokat, társként csatlakozik Michael G. Stern (Dr. Plüssi), míg Simon J. Smith (Baymax Dreams) felügyelő produceri feladatot lát el. A Bang Zoom Ltd. részéről Steven Fink lesz jelen producerként.

A Batwheels Amerikában az HBO Maxon és a Cartoon Networkön debütál, míg nemzetközileg utóbbi csatornán jelenik meg. Pontos bemutató dátum még nem ismert.