A Sony csatornák novemberi újdonságai

A Sony csatornák novemberi újdonságai

Íme a Sony csatornáinak őszi záró premierjei.

Idén ősszel temérdek mennyiségű újdonságot mutatott be úgy az AXN, mint a Viasat6 és a Sony Max is. Az első két csatornán szinte kivétel nélkül majdnem minden napra jutott legalább egy premier, így a novemberi lassabb dömping bár nem mutat túl jól, a folytatódó újdonságok sem hagyhatóak figyelmen kívül az újonnan érkező premierek mellett.

Az AXN idén ősszel folytatta a Kyle XY, magyar keresztségben Kyle, a rejtélyes idegen című sci-fi sorozatot, melyet anno félbehagyott a TV2 a második évad közepén. Ezt a hiányzó felet az AXN 3. évadként tűzte műsorra, novemberben pedig érkezik a "4. évad", vagyis a tényleges 3. évad. Az új évad, mely egyben a befejező részeket is jelenti, november 8-ától vasárnaponként az igen "előkelő" reggel 07:50-es időpontot kapta. Dupla részekkel lesz látható, ilyen tempóban pedig öt hét alatt be is fejeződik a széria.

Miami – egy kétségbeesett bankárnak el kell rejtenie egy csomó lopott pénzt. Egy haiti-amerikai bandafőnök ugyanakkor jó útra akar térni. Egy kubai-amerikai hackernek pedig olyan ötlete támad, amely képes forradalmasítani a pénz jövőjét. Most, hogy arra kényszerítik őket, hogy együttműködjenek, akaratlanul is létrehozzák az amerikai álom saját maguk által kitalált változatát – a szervezett bűnözés 2.0-át. Erről szól a StartUp, melyből már a 3. szezont hozza el az AXN. Az új évad 13-ától péntek esténként 21:00-kor lesz látható.

Szintén az AXN-re érkezik több hónapos kényszerszünet után az NCIS harmadik spinofja, a New Orleans folytatása. Korábban 10 rész után a szinkronszünet miatt vonult szünetre, november 19-től pedig a 11. résszel folytatja a csatorna. Az új részek csütörtökönként 21:55-kor érkeznek.

Csatornapremierként a Sherlock és Watson befejező évada is bemutatkozik. A 7. szezon 7-étől minden szombat délelőtt  09:45-kor dupla résszel lesz látható.

A továbbiakban a Sony Max és a Viasat3 is készül premierekkel. Utóbbi csatornán például érkezik a Feleségek luxuskivitelben 4. évada, ám egyelőre nem ismert a premier időpontja. Cserébe már tudjuk, hogy a Sony Max ismétli a premier részeket. Erre 28-ától szombatonként 18:15-kor kerül sor. A csatornára érkezik egy új török sorozat is Doktor Deniz címmel, mely 2012-ben debütált anyaországában. A széria november 21-étől szombatonként 11:45-kor lesz látható. A Sony Max egyébként több csatornapremiert is műsorra tűz, úgy mint a Manifest 1-2. évada, a Doktor Addison 1. évada vagy a Profilozók további évadai.

A Viasat6 több újdonsággal is színesíti a kínálatát novemberben. Csatornapremierként, az HBO után itt is bemutatkozik a Mocsárlény: A sorozat, a rajt 9-én lesz, vetítés minden hétfőn 23:00-kor, az Amerikai Horror Story váltásaként. Bemutatkozik a csatorna új reality műsora is, mely Celebcella címen keresendő a műsorfüzetekben. Ennek a műsornak a lényege, hogy celebeket, híres embereket elzárnak a külvilágtól egy konténerbe, ahol megvonják tőlük a közösségi médiát, az okostelefonjukat és az emberi kapcsolatokat. Kiderül, ki meddig bírja ezek nélkül. Ezt a műsort szintén 9-étől, napi vetítésben lehet látni minden hétköznap 22:00-kor.

Sorozatfronton további címmel erősít a Viasat6. Érkezik a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet legújabb, 7. szezonja. Az új évad minden szombaton 13:55-kor, dupla résszel kerül adásba. Az újdonságok sora viszont étt még nem ér véget: Az eskü 2. évada november 17-étől, az első évad fináléját követő héten érkezik és továbbra is keddenként 23:00-kor lesz látható. Két nappal később érkezik a Future Man 3. és egyben utolsó évada. A csütörtökönként 23:00-kor dupla részekkel vetített sci-fi/vígjáték sorozat új évadában Josh (Josh Hutcherson), Tigris (Eliza Coupe) és Farkas (Derek Wilson) egy újpangeai fogolytáborban találják magukat, ahol időbűneik miatt ítélik őket halálra

A Viasat3 hónap végén új feleségekkel elindítja a Feleségek luxuskivitelben 4. évadát. Ám előtte, 9-étől rajtol az Észbontók immár 8. évada, mely minden hétköznap 20:00-kor kerül adásba.