MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 44. heti (okt. 26. - nov. 1.) újdonságai

Október utolsó hetéhez közeledve mutatjuk, hogy milyen néznivalókat véshetünk fel naptárainkba a Netflix segítségével.

A heti kiemelt premiert és az egyetlen szinkronos újdonságot Emma Roberts ünnepi hangulatba csomagolt romantikus kalandozása képviseli. Az Alkalmi randevú című film szerdán érkezik a Netflix kínálatában. További érdekes újdonság a görög mitológiának egy új szemszögbe helyezése a japán animációs kultúra szemléletével. Hérón történetét a héten érkező Zeusz vére című animesorozatban követhetjük nyomon.

Új évadok között a végéhez közeledik a Valaki etesse meg Philt! és a végéhez érkezik nagyszabású Suburra: Véres Róma is. A gyerekeknek szóló újdonságok között most rendhagyóan semmi kiemelkedő nem lapul meg. A Chico Bon Bon érkezik új részekkel, azonban csak feliratosan. A hónapforduló is tartogat néhány meglepetést. Érkezik a hosszú ideje az egyik legnagyszerűbb magyar animácisó filmként emlegetett Ruben Brandt, a gyűjtő.

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT | ANIME
Zeusz vére
2020. október 27. (kedd), 08:00

Az ókori Görögországban élő közember, Hérón egy napon ráébred, hogy ő valójában Zeusz fia, és neki kell megmentenie a világot egy démoni hadseregtől.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Chico Bon Bon: A majom és a szerszámtartó öve
2020. október 27. (kedd), 08:00

Chico Bon Bon, a majomszaki és Barkácsbrigádja szerszámokkal és mérnöki agyafúrtsággal felfegyverkezve oldja meg Gikszerváros lakóinak minden gondját.

ÚJ ÉVAD
Suburra: Véres Róma
2020. október 30. (péntek), 08:00

2008-ban egy Rómához közeli tengerparti város egy ingatlanjáért folyó küzdelem erőszakba fordul. A viszály szereplői: bűnszervezetek, korrupt politikusok és a Vatikán.

ÚJ ÉVAD
Valaki etesse meg Philt!
2020. október 30. (péntek), 08:00

A Szeretünk Raymond megalkotója, Phil Rosenthal körbeutazza a világot és belekóstol Bangkok, Lisszabon, Mexikóváros és megannyi más város konyhájába és kultúrájába.

 

FILMEK

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Guillermo Vilas, a világelső teniszező
2020. október 27. (kedd), 08:00

Egy argentin újságíró mindenáron szeretné bebizonyítani, hogy honfitársától, a teniszcsillag Guillermo Vilastól jogtalanul tagadták meg a világelsőséget a 70-es években.

ÚJ FILM
Alkalmi randevú
2020. október 28. (szerda), 08:00 - magyar szinkronnal

Két idegen megelégeli, hogy minden évben egyedül töltik az ünnepeket, ezért megállapodnak, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, persze szigorúan plátói alapon...

ÚJ FILM
Éber erdő
2020. október 28. (szerda), 08:00

Egy csapat techfüggő tini digitális detox táborba érkezik az erdőbe, ám egy gonosz erő örökre el akarja vágni őket mindentől.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Egy szakkarai sír titkai
2020. október 28. (szerda), 08:00

Egyiptomi régészek feltárnak egy több mint négyezer éve érintetlen sírhelyet, majd megpróbálják megfejteni az egyedülálló lelet történetét.

ÚJ FILM
Gazfickók városa
2020. október 30. (péntek), 08:00

A rendőri korrupció és a háborúzó marseille-i bandák kereszttüzében álló tisztességes zsaru csak úgy védheti meg az alakulatát, ha a saját kezébe veszi a dolgokat.

ÚJ FILM
Sötét kút
2020. október 30. (péntek), 08:00

Amikor egy nyugtalan szellem megátkozza a lánycsecsemők meggyilkolásáról ismert falut, a település sorsa egy 10 éves kislány kezébe kerül.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. november 1. (vasárnap)
Délidő
A Garfield-show
LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei
Ruben Brandt, a gyűjtő
Karácsonyi panzió
Karácsony rendelésre
Karácsonyi ihlet
Karácsonyi meglepetés
Karácsonyi esküvő
Tizenkét karácsonyi ajándék
LEGO City kalandok
LEGO Ninjago
LEGO City Űrkalandok (összeállítás)
LEGO City a Hollók ellen