MENTRUM
Újdonságok

A Sony-csatornák októberi újdonságai

Folytatódik a Sony csatornáinak őszi premierözönje.

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, idén ősszel a Sony Pictures csatornáinak kínálata olyannyira ellep minket, hogy jó, ha időnk akad más csatornák kínálataira is. Szeptemberben dupla dózissal támad az AXN legtöbb premier sorozata, melyek egy része októberben is kitart. Ezek mellé csatlakozik további néhány újdonság, ezúttal már heti egyszeri bemutatókkal. Kezdésként említsük meg a legújabb sorozat bemutatóját: érkezik az Amazon Prime-on debütáló széria, az Alex Rider. A sorozat Anthony Horowitz azonos című regényein alapszik, melyben a címszereplőt besorozzák a brit titkosszolgálathoz, az MI6-hez. A premier október 27-én lesz, 21:00-kor, innentől pedig minden kedden érkeznek a legújabb epizódok a 8 részes első évadból.

Új évad premierjeiből sem lesz hiány. Egész hónapban hétfőnként fut a Manifest 2. évada, amit hónap végén két másik újdonság vált. 26-án 21:00-kor indul a Los Angeles legjobbjai 2. szezonja, ami a Bad Boys-filmek női verziós spinoff szériája, főszerepben Jessica Alba és Gabrielle Union. Ezt követően rögtön 22:00-kor debütál a 19-es körzet legújabb, 3. évada. Az akció-dráma sorozat a Grace klinika spinoffja. amiben tűzoltókat követhetünk munkájuk közben és magánéletük során.

Külön kiemelendő hír, hogy hosszú szünet után újra képernyőre kerül Shawn Ryan (SWAT - Különleegs egység, Az egység, Hazudj, ha tudsz!) egyik legnépszerűbb, 7 évadot megélt dráma sorozata, a The Shield – Kemény zsaruk. Október 30-tól hétköznap 13:55-kor.

A Sony Max is készül néhány premierrel az év tizedik havára. Október 21-én folytatódik a Candice Renoir, mely immár a 8. évaddal tér vissza. A 10-részes, legújabb szezon hétköznaponként 21:00-kor debütál, a premier napján 20:00-kor és dupla résszel indul a szezon. Érkezik még a korábbi közleményben is említett Balhés csajok hazai gyártású reality, mely a Here Come the Girls alapjain készül. A bemutató október 18-án, vasárnap 17:40-kor lesz, dupla résszel. Megeshet, hogy ez csak másodsugárzás lesz, a premier másik csatornán is megtörténhet. Erről hamarosan bővebb információ érkezhet. Csatornapremierként érkezik a Sütimester 10. évadja, mely 7-étől szerdánként ötössével kerül adásba 15 órás kezdéssel.

A Viasat6-ra érkezik a Top Gear 28. évada, október 10-én a nepáli különkiadással indul az évad 9:40-es kezdéssel. Az autós magazinok sorát bővíti a szintén októberben debütáló TotalCar immár 6. évada, mely október 17-től szombatonként 10:00-kor lesz látható. És mint kiderült, a Balhés csajok először a Viasat6-on debütál szintén 17-én, méghozzá 13:00-s kezdéssel és dupla résszel. A fent említett Sony Maxos vetítés csupán ismétlés lesz.