A Netflix 37. heti (szept. 7-13.) újdonságai

A Netflix 37. heti (szept. 7-13.) újdonságai

Lendüljünk is bele a szeszélyes ősz következő hetébe. A kissé lucsakos úton megcsúszó heti újdonságos cikkünk a lassan jár, tovább ér taktikát választotta kivételesen a héten. Ennyi legyen elég is a felvezetésből, csapjunk a dolgok közepébe és nézzük meg, hogy mik várhatóak a Netflix heti felhozatalában!

A heti kiemelt szinkronos filmprememier egy korántsem szokványos darab. A bébiszitter mostanra már előzményének nevezhető első része még 2014-ben mutatkozott be, mely nemrégiben magyar nyelven is elérhetővé vált a kínálatban. McG horror-komédia filmjének folytatására többen is visszatérnek: Bella Thorne, Robbie Amell, Judah Lewis és még mások is. Emelett számos film érkezik még a héten, azonban csak felirattal. Köztük az internet hődőrgő rétege által felkapott Cukorfalatok című francia Sundance-fesztiváldíjas alkotás is. 

Julie és szellem barátai egy igazán különleges kalandra vállalkoznak. Az általuk formált szedett-vedett együttes sikerének pedig csak a túlvilág szabhat határt. A High School Musical és az Utódok rendezője által készített zenés sorozat szinkronosan érkezik a héten.

Kétszer is megfontolandó, hogy tényleges magyar premiernek lehet nevezni a Netflix héten új részekkel visszatérő, legkissebb nézőközönséget megcélzó Cimbik című sorozatát, mivel valójában nincs igazi beszéd benne, viszont főcím magyarul szólal meg. A piciknek készült tartalmak közül azonban nem ez az egyetlen, mert érkezik még a meglepően igényes animációval készült Csillagcsugár új évada, szintén magyar nyelven.

Csütörtökre virradóan egy rendkívül szokatlan filmes csomaggal bővül a kínálat. Aki kicsit jártasabb a témában azonnal kiszúrja, hogy bizony magyar filmek fognak érkezni. A társadalomkritikus Remélem legközelebb sikerül meghalnod :), a végtelen űr meghódításra készülő Lajkó és az Aurora Borealis - Északi Fény is bemutatkozik a Netflix kínálatában.

A további bemutatkozó tartalmak listába szedve:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Ifjúságom története
2020. szeptember 7. (hétfő), 09:00 - magyar szinkronnal

Két színész és egy sminkes lány igyekszik boldogulni egy olyan világban, ahol a társadalmi háttér többet nyom a latban, mint az álmok.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Csillagsugár
2020. szeptember 8. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

Ha színes gazfickók tűnnek fel, a 8 éves Zoey kicsi szuperhőssé, Csillagsugárrá változik. És mosolyt csal az arcunkra minden nap!

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
La Línea – A törvény határán
2020. szeptember 9. (szerda), 09:00

Az Afrikától egy kőhajításnyira fekvő spanyol tengerparti város, La Línea a drogcsempészet gócpontja, ám a rendőrség és a polgármester elszánták magukat a változtatásra.

ÚJ SOROZAT | REALITY
The Home Edit: Rendrakás rendesen
2020. szeptember 9. (szerda), 09:00

Clea és Joanna otthonok átrendezésére szakosodott. Hírességeknek és átlagembereknek segítenek helyhez jutni a kacatok osztályozásával, szétválogatásával és tárolásával.

ÚJ SOROZAT
Julie and the Phantoms
2020. szeptember 10. (csütörtök), 09:00 - magyar szinkronnal

Julie-ból eltűnt a zene iránti szenvedély, amikor elvesztette édesanyját. De amikor feltűnik három szellemfiú, akik felvidítják, úgy dönt, hogy együttest alapít velük!

ÚJ ÉVAD
Atiye ajándéka
2020. szeptember 10. (csütörtök), 09:00

Az isztambuli festőnő útkeresés közben egy anatóliai régészeti lelőhelyen rálel a mindenség titkaira és saját múltjának fehér foltjaira.

ÚJ SOROZAT | ANIME
Az Idhún emlékezete
2020. szeptember 10. (csütörtök), 09:00

A váratlanul árván maradt fiú megküzd szülei gyilkosával, hogy megmentsen egy bolygót, és eközben felfedez egy csodákkal és veszélyekkel teli új világot.

ÚJ SOROZAT
Hercegnő
2020. szeptember 11. (péntek), 09:00

Katherine szingli anyaként egyensúlyoz karrierje, kiskamasz lánya és pasija között, miközben azt fontolgatja, hogy teherbe esik az exétől.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Cimbik
2020. szeptember 11. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

A Cimbik ugrándoznak, pörögnek, siklanak és nevetgélnek, miközben élvezik barátaik társaságát és rengeteg új dolgot tanulnak varázslatos világukról.

ÚJ ÉVAD
Családi biznisz
2020. szeptember 11. (péntek), 09:00

Miután megtudja, hogy Franciaországban legalizálják a marihuánát, egy vállalkozó és családja úgy határoznak, hogy hentesüzletüket marihuána kávézóvá alakítják.

 

FILMEK

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Tanítóm, a polip
2020. szeptember 7. (hétfő), 09:00

A filmkészítő furcsa barátságot köt egy dél-afrikai moszaterdőben élő polippal, és betekintést nyer az állat életének rejtelmeibe.

ÚJ FILM
#Túlélők
2020. szeptember 8. (kedd), 09:00

Egy szörnyű vírus szabadul el a városban, és egy, a lakásába elzárkózó magányos férfi mindentől elvágva, kétségbeesetten keresi a kiutat.

ÚJ FILM
Bolondos szív
2020. szeptember 9. (szerda), 09:00

Fernando családos ember – rögtön két családja is van, és mindkettő ugyanolyan fontos neki. Elég viszont egyetlen hibás lépés, és a két család egymásnak esik.

ÚJ FILM
Cukorfalatok
2020. szeptember 9. (szerda), 09:00

A 11 éves Amy fellázad a konzervatív családi hagyományok ellen, amikor megismerkedik egy szabad szellemű tánccsoporttal.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Társadalmi dilemma
2020. szeptember 9. (szerda), 09:00

Ez a drámai dokumentumfilm a közösségi média veszélyeit járja körül, és maguk a fejlesztők kongatják meg a vészharangot saját találmányaik kapcsán.

ÚJ FILM
A bébiszitter - A kárhozottak királynője
2020. szeptember 10. (csütörtök), 09:00 - magyar szinkronnal

Két évvel azután, hogy Cole túlélte találkozását egy sátánista szektával, itt az újabb rémálom: a középiskola. Eközben múltbeli démonai sem lettek kevésbé vérszomjasak.

ÚJ FILM
Apa kerestetik
2020. szeptember 11. (péntek), 09:00

Mit tehet egy nyughatatlan lány, amikor anyja megtiltja, hogy részt vegyen egy BMX-versenyen? Keres egy színészt, akinek nincs vesztenivalója, hogy játssza el az apját.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. szeptember 9. (szerda)
Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

2020. szeptember 10. (csütörtök)
Aurora Borealis - Északi Fény
Lajkó - Cigány az űrben
Volt egyszer egy téka
Egy nap
Az Úr hangja
Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)
Apró mesék