MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 33. heti (aug. 10-17.) újdonságai

A nyár végéhez közeledve sem pihen a Netflix. Mutatjuk a lazulós hétköznapokra érkező újdonságokat.

Szitkomok kerülnek egymással szembe a Neflix új különkiadásában. A szolgáltató négy ismertebb vígjátéksorozata, az Együtt a nagycsalád, a Mr. Iglesias, az Ashley Garcia: Szerelmes géniusz és a Big Show és családja kerül egy légtérbe, hogy megküzdjenek egymással a győzelemért.

A hónap legnagyobb durranása Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével Project Power című szupererőre kiélezett akciófilm. A film nagyságát tekintve, illetve azt is, hogy a szinkrons előzetes már elérhető nem érhet senki meglepetésként, hogy a bemutatókor a hazai nézők magyar nyelven is élvezhetik.

Latin-Amerikából érkezik a lebilencselő, egy megtörtént rablás részleteit feldolgozó az Az évszázad rablása. A szintén brazil 3% pedig utolsó évadához érkezik a héten. Új évaddal pedig a Mocskos John is visszatér. Koreai drámákból sem lesz hiány, mert vasárnap érkezik a Gyógyító szerelem

A fenti összesítésből kimaradó további premiereket alább láthatjátok:

 

SOROZATOK

ÚJ KÜLÖNKIADÁS
Vígjátékok találkozása
2020. augusztus 10. (hétfő), 09:00

Versenyszellemből aztán nincs hiány ebben a vidám különkiadásban. Négy vígjátéksorozat világa elevenedik meg a képernyőn ismerős karakterekkel és meglepetésvendégekkel.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Egészség(telen)
2020. augusztus 12. (szerda), 09:00

A dokumentumfilm-sorozat az egészséget és gyógyulást ígérő wellness-ipar jövedelmező világába kalauzol. De vajon hatékonyak is a termékek?

ÚJ ÉVAD
A Greenleaf család
2020. augusztus 12. (szerda), 09:00

Bár a Greenleaf család tagjai egy memphisi megatemplomot működtetnek, üzleti és magánéletüket kapzsiság, házasságtörés és más bűnök szövik át.

ÚJ SOROZAT
Az évszázad rablása
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00

1994-ben egy tolvajbanda nagyszabású rablásra készül: milliókat akarnak ellopni a Kolumbiai Nemzeti Bankból. Megtörtént események alapján.

ÚJ ÉVAD
Mocskos John
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00

Két különböző történet. Két halálos végkifejlet. Valódi bűnügyeken alapuló szerelmi történet arról, hogyan torkollik gyilkosságba Debra Newell és Betty Broderick élete.

ÚJ ÉVAD
3%
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00

Egy olyan jövőben, ahol az elit a nyomornegyedektől távol, egy paradicsomi szigeten él, csak egy esélyed van, hogy csatlakozz a 3%-hoz, akinek jó élet jut.

ÚJ SOROZAT
Gyógyító szerelem
2020. augusztus 16. (vasárnap), 09:00

Az érzelmi gyógyuláshoz vezető különleges út nyílik meg az antiszociális ifjúsági író és az önzetlen pszichiátriai ápoló számára, mikor sorsuk keresztezi egymást.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Rob Schneider: Ázsiai édesanya, mexikói gyerekek
2020. augusztus 11. (kedd), 09:00

Rob Schneider, az egykori Saturday Night Live-sztár visszatér a színpadra, hogy megossza a gondolatait az életről, a szerelemről és dinoszauruszos álmairól.

ÚJ FILM
A pilótanő
2020. augusztus 12. (szerda), 09:00

Gunjan Saxena repülőszázados történelmet írt, amint céltudatos pilótából India első női vadászpilótája lett a Kargil-háborúban.

ÚJ FILM
Egy emlékezetes nyár
2020. augusztus 13. (csütörtök), 09:00

Egy tinédzser beleveti magát unokatestvére hedonista életmódjába egy Cannes-i nyaralás során, és közben sokat tanul magáról és értékeiről.

ÚJ FILM
Project Power: A por ereje
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Egy volt katona, egy tinédzser és egy zsaru találkozik New Orleans utcáin egy olyan veszélyes új tabletta forrását keresve, ami rövid időre szupererőt ad használójának.

ÚJ FILM
Mélytengeri mentőcsapat: A Sac Actun barlangrendszer
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00

A mentőcsapatnak mélytengeri kalandok hosszú során, veszélyes barlangokon kell átjutnia, hogy apró polipbarátjukat visszajuttathassák karib-tengeri otthonába.

ÚJ FILM
A vakmerő
2020. augusztus 14. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Egy tini gamer teljes idős bébicsőszködésre kényszerül, amikor kedvenc videójátéka három szupererejű csecsemőt pottyant az űrből a hátsó udvarra.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. augusztus 12. (szerda)
Kőkezű

2020. augusztus 13. (csütörtök)
Felhőkarcoló

2020. augusztus 15. (szombat)
Gyermekrablás
Az akciócsoport
Szaúdi fiatalok