Újdonságok

Nincs megállás az Impalával - jön az Odaát 14. évada is

Nem meglepő módon az M2 szünet nélkül elhozza az Odaát 14. évadát is. Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz a korábbi részekre!

Az Impala folyamatosan száguld, nincs megállás. Nézzük csak, hol is marad abba a 13. évad. Nos, a Winchester tesók az előző évadban megjártak egy félelmetes alternatív univerzumot, egy olyan apokaliptikus világot, ahol ők nem születtek meg, edzették Lucifer fiát, Jacket és megmentették az anyjukat. Lucifer látszólagos halálával új fenyegetés üti fel a fejét: Mihály arkangyal megszökött az alternatív univerzumból.

A 14. évad időugrással kezd. Az előző szezon vége után és Dean megszállása Mihály arkangyal által után néhány héttel később vesszük fel a fonalat. Sam, Castiel és Jack azon van, hogy visszahozzák Deant, és megállítsák Mihályt a világ térdre kényszerítése előtt. Eközben Jack nehezen birkózik meg az új, képességmentes életével, miközben Sam egy új vadászhálózat vezetőjévé válik.

Kíváncsian várjuk, hogy a 15. évad is szünet nélkül érkezik-e, vagy akkor már mindenképp le kell állnia a stúdiónak. Hamarosan kiderül, addig pedig nézhetjük a 13. illetve 14. évadokat.

Az Odaát 14. évada augusztus 6-ától minden kedden, szerdán és csütörtökön 22:10-kor látható az M2/Petőfi TV műsorán.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.