Újdonságok
Ifjúsági

Az HBO augusztusi újdonságai

Az HBO-val augusztusban ellátogatunk a galád családhoz, ám lehet útközben galambbá változunk. Mindezt a hónap második felében.

Addams Family - A galád család - új film
Bemutató: 15-én 20:00-kor

Gomez és Morticia Addams New Jerseyben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakájossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától. A szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi szemek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmodik ide. Csak idő kérdése, hogy mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.

Kémesítve - új film
Bemutató: 22-én 18:15-kor

Lance Sterling valóságos szuperkém, Walter Beckett pedig fantasztikus tudós. A két férfi nem is különbözhetne jobban egymástól. Lance laza, kedves és magabiztos, Walter meg nem. Walter viszont menő kütyüket készít, amik Lance-t a küldetései teljesítése során segítik. Amikor az események váratlan fordulatot vesznek, a valószerűtlen páros kénytelen összefogni. Csak egymásra számíthatnak, és ha nem képesek csapatként dolgozni, akkor a világ tényleg nagy veszélyben van.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.