Az HBO augusztusi újdonságai

Az HBO augusztusi újdonságai

Az HBO-val augusztusban ellátogatunk a galád családhoz, ám lehet útközben galambbá változunk. Mindezt a hónap második felében.

Addams Family - A galád család - új film
Bemutató: 15-én 20:00-kor

Gomez és Morticia Addams New Jerseyben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakájossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától. A szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi szemek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmodik ide. Csak idő kérdése, hogy mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.

Kémesítve - új film
Bemutató: 22-én 18:15-kor

Lance Sterling valóságos szuperkém, Walter Beckett pedig fantasztikus tudós. A két férfi nem is különbözhetne jobban egymástól. Lance laza, kedves és magabiztos, Walter meg nem. Walter viszont menő kütyüket készít, amik Lance-t a küldetései teljesítése során segítik. Amikor az események váratlan fordulatot vesznek, a valószerűtlen páros kénytelen összefogni. Csak egymásra számíthatnak, és ha nem képesek csapatként dolgozni, akkor a világ tényleg nagy veszélyben van.