Újdonságok

A Netflix 31. heti (júl. 27. - aug. 2.) újdonságai

Már lassan a nyár végét tapossuk, ám már megszokottan az augusztus kezdésére is tartogat újdonságokat a Netflix. Az eheti betevő ezúttal is nyújta a kötelezőt. A szinkronos tartalmak pedig már sokadik hete alappilérként vannak jelen.

Azonnal lőjük is el a hét talán legjobban várt újdonságát, az új évaddal visszatérő Az Esernyő Akadémiát. A kiemelkedő képregényadaptáció első évada magyar szinkronnal már a folytatás előtt elérhetővé vált. A sorozat magyar hangjairól részletesebb információt, illetve az új évad szinkronos előzetesét az oldalunkon már megtekinthetitek. Így már gondolom mondani sem kell, hogy a héten érkező új évadot is magyar nyelven élvezhetjük a viágpremierrel egyidőben.

A gyerekeknek készült tartalmak közül a Szuperszörnyecskék térnek vissza egy új különkiadással, melyben a már megszokott szereplőkön túl egy új csoport mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A sütimániások pedig most újra izzíthatják a csápjaikat. A sok éve töretlen sikert sikerre halmozó Cukorláz vetélkedő újabb szezonnal tér vissza, hogy a versenyzők ismét megvillantság cukrász tudásukat a zsűrinek. Egy igazi vérbeli autobot kalandra készülhetünk fel. A sok évnyi komolytalanabb hangvételű sorozatfeldolgozások után, most a japánok veszik a kezükbe a Transformers történetét, hogy maradandót alkossanak. A Háború Kibertron bolygójáért trilógia első felvonása érkezik a héten, sajnos azonban várhatóan csak felirattal.

A hét további újdonságairól részletesebben:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD | DOKUMENTUM
Last Chance U - Az Utolsó Esély Egyetem (Last Chance U)
2020. július 28. (kedd), 9:00

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

ÚJ ÉVAD | DOKUMENTUM
Élet a világ legkeményebb börtöneiben (Inside the World’s Toughest Prisons)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Oknyomozó újságírók önként vonulnak be a világ legkeményebb börtöneibe, ahol a megfélemlítés és a brutalitás uralkodik.

ÚJ SOROZAT
Transformers: Háború Kibertron bolygójáért trilógia (Transformers: War For Cybertron Trilogy)
2020. július 30. (csütörtök), 9:00

Amikor a Transformers-univerzum eredettörténetében az Autobotok és az Álcák brutális harca a pusztulás szélére sodorja a bolygójukat, színre lép két ikonikus vezető.

ÚJ ÉVAD | ANIME
A hét főbűnös (The Seven Deadly Sins)
2020. július 30. (csütörtök), 9:00

Mikor a királyságot zsarnokok vonják uralmuk alá, a rangjafosztott hercegnő szétszéledt gonosz lovagok keresésére indul, hogy segítsenek visszaszerezni hatalmát.

ÚJ ÉVAD
Bebörtönözve (Locked Up)
2020. július 31. (péntek), 9:00

A barátja rávette, hogy sikkasszon, majd börtönbüntetésre ítélték. Ennek a naiv fiatal nőnek gyorsan meg kell tanulnia, hogy maradhat életben a kegyetlen új világban.

ÚJ ÉVAD
Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy)
2020. július 31. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Apjuk halála újra összehozza a rendkívüli képességű, elhidegült testvéreket, döbbenetes családi titkokat fedeznek fel – és egy, az egész emberiséget fenyegető veszélyt.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Cukorláz (Sugar Rush)
2020. július 31. (péntek), 9:00

A legfontosabb hozzávaló a gyorsaság, hiszen a csapatok az idő és egymás ellen versenyezve igyekeznek elkészíteni a legízletesebb édességeket.

ÚJ SOROZAT
Elégtétel (Get Even)
2020. július 31. (péntek), 9:00

Négy osztálytárs titokban fondorlatos bosszúra szövetkeznek, hogy együtt leleplezzék az iskolában zajló sorozatos igazságtalanságokat.

ÚJ SOROZAT
Adatok és kapcsolatok (Connected)
2020. augusztus 2. (vasárnap), 9:00

Latif Nasser tudományos újságíró feltárja, milyen meglepő és tekervényes módon kapcsolódunk egymáshoz, a világhoz és az univerzum egészéhez.

 

FILMEK

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Speedcubing - A gyorskockázás világa (The Speed Cubers)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Dokumentumfilm két Rubik-kocka-bajnok, Max Park és Feliks Zemdegs rendkívüli és meglepő fordulatokban gazdag útjának legnagyszerűbb pillanatairól.

ÚJ FILM
Hater: A gyűlölet új arca (The Hater)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Egy kétszínű fiatalember a közösségi média legsötétebb bugyraiban végzi munkáját, de hamar rájön, hogy a virtuális mocskolódás durva következményekkel jár.

ÚJ FILM
Reménytelenül szingli (Seriously Single)
2020. július 31. (péntek), 9:00

Miközben szabadságot imádó legjobb barátnője szerint ideje kiélvezni a szingliséget, a komoly kapcsolatot kereső közösségimédia-szakértő nem szabadul exe emlékétől.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Szuperszörnyecskék: Az új csoport (Super Monsters: The New Class)
2020. augusztus 1. (szombat), 9:00 - magyar szinkronnal

Aprócska ovisok új évfolyama érkezik Vasvilla Fenyvesbe, és a szuperszörnyecskék új szintre emelik a képességeiket: a lila terembe!

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. augusztus 1. (szombat)
Kismackó kalandjai (Petit Ours Brun)
A martfüi rém (Strangled)
Fantasztikus labirintus (Labyrinth)
Anakonda (Anaconda)
Mindent a győzelemért! (Rudy)
A rettegés arénája (The Sum of All Fears)
Hol a pénz? (Where's the Money)
Űrdongó (Bumblebee)
Foglyok (Foglyok)
A vizsga (The Exam)
Couch Surf (Couch Surf)
Poligamy (Poligamy)
A rossz árnyék (Sinister Shadow)

2020. július 30. (csütörtök)
Mandy: A bosszú kultusza (Mandy)

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.