MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 31. heti (júl. 27. - aug. 2.) újdonságai

Már lassan a nyár végét tapossuk, ám már megszokottan az augusztus kezdésére is tartogat újdonságokat a Netflix. Az eheti betevő ezúttal is nyújta a kötelezőt. A szinkronos tartalmak pedig már sokadik hete alappilérként vannak jelen.

Azonnal lőjük is el a hét talán legjobban várt újdonságát, az új évaddal visszatérő Az Esernyő Akadémiát. A kiemelkedő képregényadaptáció első évada magyar szinkronnal már a folytatás előtt elérhetővé vált. A sorozat magyar hangjairól részletesebb információt, illetve az új évad szinkronos előzetesét az oldalunkon már megtekinthetitek. Így már gondolom mondani sem kell, hogy a héten érkező új évadot is magyar nyelven élvezhetjük a viágpremierrel egyidőben.

A gyerekeknek készült tartalmak közül a Szuperszörnyecskék térnek vissza egy új különkiadással, melyben a már megszokott szereplőkön túl egy új csoport mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A sütimániások pedig most újra izzíthatják a csápjaikat. A sok éve töretlen sikert sikerre halmozó Cukorláz vetélkedő újabb szezonnal tér vissza, hogy a versenyzők ismét megvillantság cukrász tudásukat a zsűrinek. Egy igazi vérbeli autobot kalandra készülhetünk fel. A sok évnyi komolytalanabb hangvételű sorozatfeldolgozások után, most a japánok veszik a kezükbe a Transformers történetét, hogy maradandót alkossanak. A Háború Kibertron bolygójáért trilógia első felvonása érkezik a héten, sajnos azonban várhatóan csak felirattal.

A hét további újdonságairól részletesebben:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD | DOKUMENTUM
Last Chance U - Az Utolsó Esély Egyetem (Last Chance U)
2020. július 28. (kedd), 9:00

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

ÚJ ÉVAD | DOKUMENTUM
Élet a világ legkeményebb börtöneiben (Inside the World’s Toughest Prisons)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Oknyomozó újságírók önként vonulnak be a világ legkeményebb börtöneibe, ahol a megfélemlítés és a brutalitás uralkodik.

ÚJ SOROZAT
Transformers: Háború Kibertron bolygójáért trilógia (Transformers: War For Cybertron Trilogy)
2020. július 30. (csütörtök), 9:00

Amikor a Transformers-univerzum eredettörténetében az Autobotok és az Álcák brutális harca a pusztulás szélére sodorja a bolygójukat, színre lép két ikonikus vezető.

ÚJ ÉVAD | ANIME
A hét főbűnös (The Seven Deadly Sins)
2020. július 30. (csütörtök), 9:00

Mikor a királyságot zsarnokok vonják uralmuk alá, a rangjafosztott hercegnő szétszéledt gonosz lovagok keresésére indul, hogy segítsenek visszaszerezni hatalmát.

ÚJ ÉVAD
Bebörtönözve (Locked Up)
2020. július 31. (péntek), 9:00

A barátja rávette, hogy sikkasszon, majd börtönbüntetésre ítélték. Ennek a naiv fiatal nőnek gyorsan meg kell tanulnia, hogy maradhat életben a kegyetlen új világban.

ÚJ ÉVAD
Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy)
2020. július 31. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Apjuk halála újra összehozza a rendkívüli képességű, elhidegült testvéreket, döbbenetes családi titkokat fedeznek fel – és egy, az egész emberiséget fenyegető veszélyt.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Cukorláz (Sugar Rush)
2020. július 31. (péntek), 9:00

A legfontosabb hozzávaló a gyorsaság, hiszen a csapatok az idő és egymás ellen versenyezve igyekeznek elkészíteni a legízletesebb édességeket.

ÚJ SOROZAT
Elégtétel (Get Even)
2020. július 31. (péntek), 9:00

Négy osztálytárs titokban fondorlatos bosszúra szövetkeznek, hogy együtt leleplezzék az iskolában zajló sorozatos igazságtalanságokat.

ÚJ SOROZAT
Adatok és kapcsolatok (Connected)
2020. augusztus 2. (vasárnap), 9:00

Latif Nasser tudományos újságíró feltárja, milyen meglepő és tekervényes módon kapcsolódunk egymáshoz, a világhoz és az univerzum egészéhez.

 

FILMEK

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Speedcubing - A gyorskockázás világa (The Speed Cubers)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Dokumentumfilm két Rubik-kocka-bajnok, Max Park és Feliks Zemdegs rendkívüli és meglepő fordulatokban gazdag útjának legnagyszerűbb pillanatairól.

ÚJ FILM
Hater: A gyűlölet új arca (The Hater)
2020. július 29. (szerda), 9:00

Egy kétszínű fiatalember a közösségi média legsötétebb bugyraiban végzi munkáját, de hamar rájön, hogy a virtuális mocskolódás durva következményekkel jár.

ÚJ FILM
Reménytelenül szingli (Seriously Single)
2020. július 31. (péntek), 9:00

Miközben szabadságot imádó legjobb barátnője szerint ideje kiélvezni a szingliséget, a komoly kapcsolatot kereső közösségimédia-szakértő nem szabadul exe emlékétől.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Szuperszörnyecskék: Az új csoport (Super Monsters: The New Class)
2020. augusztus 1. (szombat), 9:00 - magyar szinkronnal

Aprócska ovisok új évfolyama érkezik Vasvilla Fenyvesbe, és a szuperszörnyecskék új szintre emelik a képességeiket: a lila terembe!

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. augusztus 1. (szombat)
Kismackó kalandjai (Petit Ours Brun)
A martfüi rém (Strangled)
Fantasztikus labirintus (Labyrinth)
Anakonda (Anaconda)
Mindent a győzelemért! (Rudy)
A rettegés arénája (The Sum of All Fears)
Hol a pénz? (Where's the Money)
Űrdongó (Bumblebee)
Foglyok (Foglyok)
A vizsga (The Exam)
Couch Surf (Couch Surf)
Poligamy (Poligamy)
A rossz árnyék (Sinister Shadow)

2020. július 30. (csütörtök)
Mandy: A bosszú kultusza (Mandy)