Ifjúsági

A Disney lecsapott a két Miraculous TV-filmre

A Disney Csatornán és a Disney+ felületén mutatja be a két filmet a vállalat.

A jelenlegi egyik legnépszerűbb animációs sorozat a legtöbb országban a Disney Csatornán fut, így nem meglepő, hogy a hozzá készülő két tévéfilmet is a Disney vásárolta meg. Két animációs film várható valamikor a jövőben a ZAG-től, melynek globális vetítési jogait a Disney szerezte meg Brazília és Kína kivételével. A két film címe Miraculous World: New York – United HeroeZ és Miraculous World: Shanghai – Lady Dragon.

A ZAG a jelenlegi tervek szerint hamarosan szállítja az első filmet, melynek bemutatója várhatóan még ősszel megtörténik, míg a második projekt 2021 tavaszára van datálva. Ezen felül a történetek nem ismertek. Viszont, ha még emlékeztek, a stúdió egy mozifilmmel is készül, mely jelenleg is tervezés alatt áll, 60 millió dolláros büdzsét szántak rá, és ha minden jól alakul, valamikor 2021 őszén, esetleg 2022 tavaszán mutathatják be a mozikban.

A Miraculous két szuperhős, Katicabogár és Fekete Macska heroikus történeteit követi Párizs utcáin, ahol a gonosz Halálfej tör borsot hőseink orra alá. Kezdetben a sorozatot a Disney európai országai számára rendelte be, mely igen hamar óriási népszerűségre tett szert, ezért is lehet az, hogy már a világ 120 országaiban sugározzák, nemrég pedig az amerikai Disney Csatorna is megvásárolta a jogokat. Jelenleg három évad már adásba került, de készül a 4. és 5. évad is.

Frissítés!

Miraculous World: New York – United HeroeZ története a címből is ítléve New Yorkba kalauzolja el a nézőket. Sulikirándulásra megy az osztály, méghozzá a nagy alma városába. Itt Marinették megismerkednek az amerikai szuperhősökkel, akiknek meggyűlik a bajuk egy akumatizált szupergonosszal. Közben kiderül, hogy Amerikának is van saját Katicabogara.

A Miraculous World: Shanghai – Lady Dragon filmben Marinette Sanghajba utazik bácsikájához, megünnepelni a születésnapját. Ám sajnos pechére ellopják a táskáját, benne Tikkivel, aki nélkül nem tud átváltozni Katicabogárrá. A dolgokat bonyolítja, hogy a városban tartózkodik Halálfej is.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.