MENTRUM
Ifjúsági

A Disney lecsapott a két Miraculous TV-filmre

A Disney Csatornán és a Disney+ felületén mutatja be a két filmet a vállalat.

A jelenlegi egyik legnépszerűbb animációs sorozat a legtöbb országban a Disney Csatornán fut, így nem meglepő, hogy a hozzá készülő két tévéfilmet is a Disney vásárolta meg. Két animációs film várható valamikor a jövőben a ZAG-től, melynek globális vetítési jogait a Disney szerezte meg Brazília és Kína kivételével. A két film címe Miraculous World: New York – United HeroeZ és Miraculous World: Shanghai – Lady Dragon.

A ZAG a jelenlegi tervek szerint hamarosan szállítja az első filmet, melynek bemutatója várhatóan még ősszel megtörténik, míg a második projekt 2021 tavaszára van datálva. Ezen felül a történetek nem ismertek. Viszont, ha még emlékeztek, a stúdió egy mozifilmmel is készül, mely jelenleg is tervezés alatt áll, 60 millió dolláros büdzsét szántak rá, és ha minden jól alakul, valamikor 2021 őszén, esetleg 2022 tavaszán mutathatják be a mozikban.

A Miraculous két szuperhős, Katicabogár és Fekete Macska heroikus történeteit követi Párizs utcáin, ahol a gonosz Halálfej tör borsot hőseink orra alá. Kezdetben a sorozatot a Disney európai országai számára rendelte be, mely igen hamar óriási népszerűségre tett szert, ezért is lehet az, hogy már a világ 120 országaiban sugározzák, nemrég pedig az amerikai Disney Csatorna is megvásárolta a jogokat. Jelenleg három évad már adásba került, de készül a 4. és 5. évad is.

Frissítés!

Miraculous World: New York – United HeroeZ története a címből is ítléve New Yorkba kalauzolja el a nézőket. Sulikirándulásra megy az osztály, méghozzá a nagy alma városába. Itt Marinették megismerkednek az amerikai szuperhősökkel, akiknek meggyűlik a bajuk egy akumatizált szupergonosszal. Közben kiderül, hogy Amerikának is van saját Katicabogara.

A Miraculous World: Shanghai – Lady Dragon filmben Marinette Sanghajba utazik bácsikájához, megünnepelni a születésnapját. Ám sajnos pechére ellopják a táskáját, benne Tikkivel, aki nélkül nem tud átváltozni Katicabogárrá. A dolgokat bonyolítja, hogy a városban tartózkodik Halálfej is.