MENTRUM

Mégis új szereplő érkezik a Batwoman címszerepébe

A CW meggondolta magát, nem keresnek új színésznőt Ruby Rose helyére.

Néhány hete ismeretlen okok miatt Ruby Rose, a Batwoman című sorozat címszereplője és a CW csatorna útjai külön váltak. Akkor még a csatorna úgy nyilatkozott, hogy a sorozat mindenképp folytatódik a Rose nélkül, a karaktert pedig átveszi egy másik színésznő, vagyis továbbra is Kate Kane történetét figyelhetjük. Az új fejlemények ennek az ellenkezőjét mondják.

A Hollywood Reporter szerint a sorozat készítői irányvonalat fognak követni a 2. évadtól kezdődően. Ez azt jelenti, hogy Batman kuzinját nem castingolják újra, helyette új szereplő érkezik a Batwoman jelmezbe. Mindezt egy a Redditen is terjedő szereplőválogatói hír is megerősíti. A felhívás szerint az új szereplő neve Ryan Wilder lesz, akiről nem tudni, hogy ez lesz a végleges neve vagy csupán egy fedőnév a casting során. Előbbi változat esetén egy teljesen új karakterről beszélünk, akit külön a sorozat kedvéért találtak ki, ugyanis ilyen nevű szereplő nincs a DC képregényuniverzumban.

A készítők nem határolódnak el a korábban felépített világtól, Ryan Wilder is nyíltan meleg szereplőnő lesz, aki korban a 20-as éveiben jár, viszont elég ellentétes jellemei vannak Kate Kane-hez viszonyítva. Wilder ugyanis sötét múlttal rendelkezik, korábban meggyűlt a baja a rendőrséggel is, de atletikus és ügyes harcos is egyben. A 2. évad a 2020/21-es televíziós évad közepén deübtál a tervek szerint, azaz várhatóan január környékén.