Mégis új szereplő érkezik a Batwoman címszerepébe

A CW meggondolta magát, nem keresnek új színésznőt Ruby Rose helyére.

Néhány hete ismeretlen okok miatt Ruby Rose, a Batwoman című sorozat címszereplője és a CW csatorna útjai külön váltak. Akkor még a csatorna úgy nyilatkozott, hogy a sorozat mindenképp folytatódik a Rose nélkül, a karaktert pedig átveszi egy másik színésznő, vagyis továbbra is Kate Kane történetét figyelhetjük. Az új fejlemények ennek az ellenkezőjét mondják.

A Hollywood Reporter szerint a sorozat készítői irányvonalat fognak követni a 2. évadtól kezdődően. Ez azt jelenti, hogy Batman kuzinját nem castingolják újra, helyette új szereplő érkezik a Batwoman jelmezbe. Mindezt egy a Redditen is terjedő szereplőválogatói hír is megerősíti. A felhívás szerint az új szereplő neve Ryan Wilder lesz, akiről nem tudni, hogy ez lesz a végleges neve vagy csupán egy fedőnév a casting során. Előbbi változat esetén egy teljesen új karakterről beszélünk, akit külön a sorozat kedvéért találtak ki, ugyanis ilyen nevű szereplő nincs a DC képregényuniverzumban.

A készítők nem határolódnak el a korábban felépített világtól, Ryan Wilder is nyíltan meleg szereplőnő lesz, aki korban a 20-as éveiben jár, viszont elég ellentétes jellemei vannak Kate Kane-hez viszonyítva. Wilder ugyanis sötét múlttal rendelkezik, korábban meggyűlt a baja a rendőrséggel is, de atletikus és ügyes harcos is egyben. A 2. évad a 2020/21-es televíziós évad közepén deübtál a tervek szerint, azaz várhatóan január környékén.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.