Újdonságok
Ifjúsági

Az M2 júliusi újdonságai

Film, új évad és egy magyar sorozat az M2 első júliusi információi közt.

Egy jenki Arthur király udvarában - új magyar animációs sorozat
12-én 23:15-kor


Az író Mark Twain turistaként az angliai Warwick várában összejön egy Artúr királyról és koráról feltűnően tájékozott illetővel. A falucska panziójában a jenkit mikor rövid látogatást tesz az írónál verekedésben leütik. Felébredve egy rejtélyekkel teli világban találja magát és egy páncélos lovag fogságába kerül. A lovag Artúr király elé viszi Camelot várába, ahol máglyahalál vár rá… így kezdődik a jenki kalandos története.

Alvin és a mókusok - 4. évad, csatornapremier
10-étől hétköznap 19:15-kor


Egy évvel a rosszul végződő vizitúra után, Theodor egy titokzatos ismeretlentől visszakapja Theodor babáját. Ám a baba furcsa dolgokat művel, olyan, mintha életre kelt volna. Vajon mi vagy ki lehet emögött?

Minkey, a kémmajom - új film, csatornapremier
10-én 15:35-kor


Minkey és kémtársa, Mike valaha a legjobbak voltak! Nem létezett számukra olyan nehézségű küldetés, melyet ne oldottak volna meg könnyűszerrel. Ám egy nap mégis úgy döntöttek, hogy kiszállnak az üzletből, és a jövőt a családjuknak szentelik. Mindez csaknem tíz éve történt, és sosem gondolták volna, hogy egyszer újra összeállnak. Ám miután örök ellenségük, a bosszúra éhes Dr. Farley csak a megfelelő pillanatra várt, hogy elrabolja Mike kislányát, Amelia-t, ez megkívánja Minkey-től is, hogy újra felöltse a kémruháját!

A Mancs őrjárat - új sorozat, csatornapremier
22-étől hétköznap 19:30-kor


Az évadnyitóban: Turbó kapitány veszélybe kerül a tengeren, a hajója zátonyra futott. Ryder összehívja a Mancs őrjáratot, mivel gyorsan kell cselekedni. Ha az apály eléri a hajót, az menthetetlen lesz. / Hamarosan hóvihar várható, így le kell szedni a megérett almákat. Yumi gazda azonban képtelen egyedül mindet gyümölcsöt leszedni, ezért a Mancs őrjárat tagjai felosztják egymás között, hogy kinek mi a feladata. Erre szükség is van, mivel a kutyusok okoznak egy kis felfordulást.