MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 júliusi újdonságai

Film, új évad és egy magyar sorozat az M2 első júliusi információi közt.

Találd ki, mennyire szeretlek! - 2. évad
1-jétől hétköznap 07:25-kor

Az évadnyitóban: Kis Mezei Nyuszi és Kis Mezei Egér találnak egy új barátot, akit Kis Zöld Kukacnak neveznek el. Ám a kukac egy nap eltűnik, és pillangóként tér vissza. Nagy Mezei Nyuszi az, aki segít megérteni nekik, hogy mi is történt valójában.

Egy jenki Arthur király udvarában - új magyar animációs sorozat
12-én 23:15-kor


Az író Mark Twain turistaként az angliai Warwick várában összejön egy Artúr királyról és koráról feltűnően tájékozott illetővel. A falucska panziójában a jenkit mikor rövid látogatást tesz az írónál verekedésben leütik. Felébredve egy rejtélyekkel teli világban találja magát és egy páncélos lovag fogságába kerül. A lovag Artúr király elé viszi Camelot várába, ahol máglyahalál vár rá… így kezdődik a jenki kalandos története.

Alvin és a mókusok - 4. évad, csatornapremier
10-étől hétköznap 19:15-kor


Egy évvel a rosszul végződő vizitúra után, Theodor egy titokzatos ismeretlentől visszakapja Theodor babáját. Ám a baba furcsa dolgokat művel, olyan, mintha életre kelt volna. Vajon mi vagy ki lehet emögött?

Minkey, a kémmajom - új film, csatornapremier
10-én 15:35-kor


Minkey és kémtársa, Mike valaha a legjobbak voltak! Nem létezett számukra olyan nehézségű küldetés, melyet ne oldottak volna meg könnyűszerrel. Ám egy nap mégis úgy döntöttek, hogy kiszállnak az üzletből, és a jövőt a családjuknak szentelik. Mindez csaknem tíz éve történt, és sosem gondolták volna, hogy egyszer újra összeállnak. Ám miután örök ellenségük, a bosszúra éhes Dr. Farley csak a megfelelő pillanatra várt, hogy elrabolja Mike kislányát, Amelia-t, ez megkívánja Minkey-től is, hogy újra felöltse a kémruháját!

Franklin és barátai - 3. évad, csatornapremier
12-étől hétvégente 07:20-kor

Az évadnyitóban: Franklin és barátja Medve az első hóesésben szeretnének játszani, de előbb segítenek a felnőtteknek. Medve a hólapátolással hamar végez, ám Franklinnek problémát okoznak a fényfüzérek. Franklin és barátai tűzvédelmi oktatáson vesznek részt, ami után a tűzoltó állomáson szeretnének játszani. Bár játszani nem lehet az állomáson, segíteni még ők is tudnak.

Sam, a tűzoltó - 10. évad, csatornapremier
22-étől hétköznap 18:40-kor

Az évadnyitóban: Lizzie-hez, az állatorvoshoz hívják a tűzoltó csapatot, aki mindenki meglepetésére egy tetőn ül. Hamarosan az is kiderül, mi a szokatlan helyzet oka. Gyapjas, a kis bárány után mászott a tetőre a bátor állatorvosnő. Miközben a barikát megmentik, Norman Pryce sem tétlenkedik, újabb bajt kever.

A Mancs őrjárat - új sorozat, csatornapremier
22-étől hétköznap 19:30-kor


Az évadnyitóban: Turbó kapitány veszélybe kerül a tengeren, a hajója zátonyra futott. Ryder összehívja a Mancs őrjáratot, mivel gyorsan kell cselekedni. Ha az apály eléri a hajót, az menthetetlen lesz. / Hamarosan hóvihar várható, így le kell szedni a megérett almákat. Yumi gazda azonban képtelen egyedül mindet gyümölcsöt leszedni, ezért a Mancs őrjárat tagjai felosztják egymás között, hogy kinek mi a feladata. Erre szükség is van, mivel a kutyusok okoznak egy kis felfordulást.