MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az HBO júliusi újdonságai

A Disney nagysikerű folytatásával indul a július az HBO-n. A meleg napokon igazán hűs darabbal jelentkezik a prémium csatorna. Később pedig megelevenedik az egyik legnépszerűbb anime is.

Jégvarázs 2. - új film
Bemutató
: 5-én 20:00-kor

Miért született Elsa varázserővel? Vajon milyen titkok lappanganak a lány múltjában? És ezek jelentenek-e bármiféle veszélyt a királyságára? Ahhoz, hogy választ kapjon a kérdéseire Elsának hosszú útra kell indulnia az ismeretlenbe, elvarázsolt erdőkön keresztül, és sötét tengereken át, túl az Arendelle-n. Az izgalmasnak ígérkező kalandokból természetesen Anna, Kristoff és Olaf sem maradhat ki. Elkísérik útjára Elsát, és együttes erővel próbálják kideríteni, milyen titkokat rejt a királyságuk.

Pokémon - Pikachu, a detektív - új film
Bemutató:
18-án 20:00-kor

Amikor Harry Goodman nyomozó eltűnik, a fia, Tim megpróbálja kideríteni, mi történt. A nyomozásban Harry egykori Pokémon társa, a feltűnő és imádnivaló Pikachu nyomozó segít neki, lévén Tim az egyetlen ember, aki képes vele beszélni. Ryme City, a burjánzó, modern metropolisz utcáin keresztül követik a nyomokat, ahol az emberek és a pokémonok egymás mellett élnek. Kiderül, Goodman eltűnése kapcsolatban áll a békés együttélést fenyegető törekvéssel, ami az egész Pokémon-világot fenyegeti.