Mozi
Ifjúsági

A Sony következő filmje egy kívánságsárkányról szól

Wish Dragon a film címe és ha a körülmények is megengedik, akkor már idén bemutatkozhat.

A Sony Pictures nemrég bemutatta a Wish Dragon című animációs filmjük első előzetesét, mely a tavaly bejelentett új, nemzetközi kezdeményezésük első eredménye. A Wish Dragon eredeti színészgárdáját erősíti Jackie Chan és Constance Wu, a rendezést pedig Chris Applehans végzi.

Miután a Disney Aladdin feldolgozása egész sikeres lett, a Sony is hamarosan előrukkol a saját kívánságteljesítő dzsinnjével a következő alkotásában. Igen ám, de ahogy azt a film címe is sugallja, itt egy sárkány a dzsinn. A történet a jelenkori Kínában játszódik, amit az előzetes több képsora is megerősít. Olyan modern dolgokkal találja szembe magát a kívánságdzsinn, mint a televízió, autó vagy fagylalt. A film sztoriját egyébként maga a rendező, Chris Applehans talált ki.

A Wish Dragon a tervek szerint még idén bemutatkozik a mozik vásznain. Pontos dátumot később közölnek.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.