MENTRUM

A kis hableány – élőszereplős szitkom van készülőben

15 évvel az ismert befejezés után vesszük fel a fonalat.

Andersen meséjét Disney is feldolgozta, amiben röviden Ariel hátrahagyva vízalatti otthonát szerelmet talál a szárazföldön. Még korábbról tudjuk, hogy megházasodtak, és boldogan éltek, amíg... Amíg közbe nem szólt a Peacock, a universal streaming szolgáltatója, ahol elkészül a történet egyfajta folytatása, időbeli ugrással és élőszereplősen, szitkomosítva.

Washed Up címmel fejleszt sorozatot A kis hableány sztorija alapján Gracie Glassmeyer író producer, aki korábban olyan műsorokat hozott tető alá, mint a Szeplőtelen Jane és a 9JKL, illetve Jennie Synder Urman (szintén Szeplőtelen Jane). A történet szerint ugrunk 15 évet az esküvő után, mikor Ariel már egy szerelemmentes házasságban találja magát. Ám egy nap megtudja, hogy apja meghalt. Gyanakodni kezd, hogy nem minden történhetett úgy, ahogy tudja, ezért egy hatalmas kalandba veti magát, aminek révén a királyságát és az egész emberiséget is megmenti.

Mivel a projekt egészen friss és csak fejlesztői fázisban van még, ezért a casting sem kezdődhetett el. Ennek értelmében bemutató dátum sincs, viszont azt már ismertették, hogy a júliusban rajtoló Peacock nevű szolgáltatónál lesz valamikor látható.