Újdonságok Ifjúsági

Az HBO júniusi újdonságai

Három családi alkotásra számítunk júniusban az HBO-n. Ebből kettő animációs és egy élőszereplős Disney alkotás.

Aprónép kalandjai - új film
Bemutató:
6-án 18:25-kor

Ahogy az első hópelyhek leesnek a völgyben, legfőbb ideje, hogy az aprónép nekiálljon összegyűjteni a télre a tartalékokat. Ennek során azonban egy fiatal katicabogár csapdába esik egy csomagban, amit hajóval a karibi térségbe szállítanak. Csak egyetlen kiút van: össze kell szedni megint az álomcsapatot! A katicabogár, egy hangya és egy pók még egyszer egyesítik erejüket a Föld másik oldalán. Egy új világban, új találkozások és új veszélyek között. Vajon időben érkezik a felmentő sereg?

Demóna: A sötétség úrnője - új film
Bemutató:
7-én 20:00-kor

Annyi viszontagság után Demóna és Auróra kapcsolata egyre jobban elmélyült. Az emberek és a tündérek közötti feszültség azonban nem gyengült, a gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra arra készült, hogy feleségül megy Fülöp herceghez, a dinasztikus házasság jóvoltából Ulstead királysága és a szomszédos Moira egyesülhet egymással. Egy váratlan találkozás azonban új, nagyhatalmú szövetséget hoz létre, melynek révén a keresztanya és keresztlánya megint ellentétes oldalon találják magukat.

Playmobil: A film - új film
Bemutató:
27-én 18:20-kor

Eltűnik Marla öccse. Kiderül, hogy a szeleburdi Charlie-nak a Playmobil varázslatos világában veszett nyoma. Marla utánamegy, hogy hazahozza, ami életre szóló kaland. Fantasztikus utazás veszi kezdetét a lenyűgöző, új világokon keresztül, melynek során a lány új barátokra tesz szert. A nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű, rámenős titkos ügynök, Rex Dasher, valamint a melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében, és megtalálni Charlie-t.
Forrás: HBO
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Előzetes érkezett a Medvetesók filmjéhez
A JimJam júliusi újdonságai
A Da Vinci júniusi újdonságai
A Da Vinci júliusi újdonságai
Mit tennél, ha módosíthatnád az álmokat? - Álomépítők előzetes
Júliusban korlátlan lesz a játékos tanulás a JimJam-mel