A Netflix 20. heti (máj. 11-17.) újdonságai

A Netflix 20. heti (máj. 11-17.) újdonságai

Újabb hét elébe nézünk a Netflixen. Az otthon töltött idők ellenére, most nem számíthatunk egetrengető újdonságokra. Sokkal inkább a kisebbeké lesz a főszerep.

Ámulat és ámítás a Varázslat az embereknek új évadában. Justin Willman még mindig az utca emberét próbálja lenyűgözni különféle szemfényvesztései, varázslatai segítségével. Kétségtelenül a hét darálható története a White Lines lesz. Egy húg rejtélyesen eltűnt testvére nyomára igyekszik bukkanni egy drogkartell árnyékában. Ezek mellett folytatódnak True kalandjai a varázslatos világában. A főkép nagyon fiatal gyerekeknek készült tartalom sajnos még most is csak feliratosan érkezik. 

A héten ezekre számíthatunk még:


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Peremvidék (Bordertown)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

Egy tehetséges nyomozó elvállal egy kisvárosi állást, mert több időt szeretne tölteni a családjával. Nemsokára azonban gyilkossági ügyek hálójában találja magát.

ÚJ ÉVAD
Varázslat az embereknek (Magic for Humans)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Justin Willman a bűvészetet ötvözi a nevettetéssel, legyen szó az utcán rögtönzött trükkjeiről vagy az alaposan kidolgozott számairól.

ÚJ SOROZAT
Esküdtszéki döntések a média árnyékában (Trial By Media)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

A megtörtént eseteken alapuló bűnügyi dokumentumsorozatban megnézhetjük, hogyan befolyásolta a média a valaha volt legdrámaibb perekben hozott ítéleteket.

ÚJ SOROZAT
White Lines (White Lines)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Zoe Walker felhagy csendes életével, hogy nyomozni kezdjen Ibizán eltűnt bátyja után. Azonban hamar dekadens és veszélyes útra téved.

ÚJ SOROZAT
Embertelen erőforrások (Inhuman Resources)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Az 57 éves, munkanélküli Alain Delambre ráharap egy megüresedett állásra, a dolgok azonban eldurvulnak, amikor rájön, hogy ő csak bábu egy kegyetlen céges játszmában.

ÚJ SOROZAT
True: Csudajó mesék (True: Terrific Tales)
2020. május 12. (kedd), 9:00

A varázslatos Mesepörgettyű segítségével True és barátai a maguk sajátos módján mutatják be a Pinokkiót, a Piroska és a farkast és sok más klasszikus mesét.

ÚJ SOROZAT
A tehetségtelen bűvész (The Unremarkable Juanquini)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Az ügyetlen bűvész élete legnagyobb trükkjét mutatja be: egy rendőrségi razzia során véletlenül eltüntet egy keresett bűnözőt. Ezért most megfizet.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Jó utat a tudatmódosítók világában! (Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

Mókás animációkkal és röhejes sztorikkal tarkított fergeteges száguldás a sztárokkal a hallucinogének képzeletbeli hullámvasútján.

ÚJ FILM
A másik Missy (The Wrong Missy)
2020. május 13. (szerda), 9:00

Tim azt hiszi, hogy álmai nőjét hívta meg Hawaiira a céges üdülésre, ám rádöbben, hogy véletlenül egy lidérces vakrandin megismert nőnek küldte el az üzenetet.

ÚJ FILM
Szeretlek, te kis hülye (I love you, stupid)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Miután a csaja lapátra teszi, Marcos egy gyerekkori barátnője és egy online guru segítségével próbál immár modern férfiként magára találni.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. május 13. (szerda)
Nyúl Péter (Peter Rabbit)

2020. május 15. (péntek)
47 méter mélyen 2 (47 Meters Down: Uncaged)
Tiszta, mint a hó (Pure as Snow)

2020. május 17. (vasárnap)
Telivérek (Thoroughbreds)