Újdonságok

A Netflix 20. heti (máj. 11-17.) újdonságai

Újabb hét elébe nézünk a Netflixen. Az otthon töltött idők ellenére, most nem számíthatunk egetrengető újdonságokra. Sokkal inkább a kisebbeké lesz a főszerep.

Ámulat és ámítás a Varázslat az embereknek új évadában. Justin Willman még mindig az utca emberét próbálja lenyűgözni különféle szemfényvesztései, varázslatai segítségével. Kétségtelenül a hét darálható története a White Lines lesz. Egy húg rejtélyesen eltűnt testvére nyomára igyekszik bukkanni egy drogkartell árnyékában. Ezek mellett folytatódnak True kalandjai a varázslatos világában. A főkép nagyon fiatal gyerekeknek készült tartalom sajnos még most is csak feliratosan érkezik. 

A héten ezekre számíthatunk még:


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Peremvidék (Bordertown)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

Egy tehetséges nyomozó elvállal egy kisvárosi állást, mert több időt szeretne tölteni a családjával. Nemsokára azonban gyilkossági ügyek hálójában találja magát.

ÚJ ÉVAD
Varázslat az embereknek (Magic for Humans)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Justin Willman a bűvészetet ötvözi a nevettetéssel, legyen szó az utcán rögtönzött trükkjeiről vagy az alaposan kidolgozott számairól.

ÚJ SOROZAT
Esküdtszéki döntések a média árnyékában (Trial By Media)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

A megtörtént eseteken alapuló bűnügyi dokumentumsorozatban megnézhetjük, hogyan befolyásolta a média a valaha volt legdrámaibb perekben hozott ítéleteket.

ÚJ SOROZAT
White Lines (White Lines)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Zoe Walker felhagy csendes életével, hogy nyomozni kezdjen Ibizán eltűnt bátyja után. Azonban hamar dekadens és veszélyes útra téved.

ÚJ SOROZAT
Embertelen erőforrások (Inhuman Resources)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Az 57 éves, munkanélküli Alain Delambre ráharap egy megüresedett állásra, a dolgok azonban eldurvulnak, amikor rájön, hogy ő csak bábu egy kegyetlen céges játszmában.

ÚJ SOROZAT
True: Csudajó mesék (True: Terrific Tales)
2020. május 12. (kedd), 9:00

A varázslatos Mesepörgettyű segítségével True és barátai a maguk sajátos módján mutatják be a Pinokkiót, a Piroska és a farkast és sok más klasszikus mesét.

ÚJ SOROZAT
A tehetségtelen bűvész (The Unremarkable Juanquini)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Az ügyetlen bűvész élete legnagyobb trükkjét mutatja be: egy rendőrségi razzia során véletlenül eltüntet egy keresett bűnözőt. Ezért most megfizet.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Jó utat a tudatmódosítók világában! (Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics)
2020. május 11. (hétfő), 9:00

Mókás animációkkal és röhejes sztorikkal tarkított fergeteges száguldás a sztárokkal a hallucinogének képzeletbeli hullámvasútján.

ÚJ FILM
A másik Missy (The Wrong Missy)
2020. május 13. (szerda), 9:00

Tim azt hiszi, hogy álmai nőjét hívta meg Hawaiira a céges üdülésre, ám rádöbben, hogy véletlenül egy lidérces vakrandin megismert nőnek küldte el az üzenetet.

ÚJ FILM
Szeretlek, te kis hülye (I love you, stupid)
2020. május 15. (péntek), 9:00

Miután a csaja lapátra teszi, Marcos egy gyerekkori barátnője és egy online guru segítségével próbál immár modern férfiként magára találni.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. május 13. (szerda)
Nyúl Péter (Peter Rabbit)

2020. május 15. (péntek)
47 méter mélyen 2 (47 Meters Down: Uncaged)
Tiszta, mint a hó (Pure as Snow)

2020. május 17. (vasárnap)
Telivérek (Thoroughbreds)

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.