Ő nyerte az első Álarcos énekest

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első évada a végéhez ért!

A magyarországi szériában ezzel mind a 12 versenybe indult maszkról kiderült, hogy ki van mögöttük! Minden nyomozás lezárult, az országos találgatás ezúttal befejeződött!

A Fináléban a dobogósok egy hármaspárbajon csaptak össze, melyet követően a stúdióban ülő közönség kiegészült a Nyomozókkal és döntésük értelmében a Krokodilnak kellett lelepleznie magát. A Krokodil kiléte 10 adáson keresztül tartotta a lázban az országot, Sebestyén Balázs azonban kitartott álláspontja mellett és révbe ért, egyedül ő tippelte helyesen, hogy a Krokodil álarc Árpa Attilát rejti! A színész, rendező, forgatókönyvíró produkciói alatt jól megdolgoztatta a közönséget - és a Nyomozókat is - végig az egyik legnagyobb showman-ként tündökölt!

A Nyuszi és a Robot így újra színpadra állt, majd a mindent eldöntő párbajon újra a szavazatoké volt a főszerep: a Roboté lett az ezüstérem! Teljesítménye és produkcióinak magas színvonala méltán repítette őt a Fináléig. Azonban, hogy kit rejtett az álarc, az a Nyomozók körében sem volt egyértelmű, két táborra szakadtak a végső tippelésnél. Dancsó Péter és korábbi tippje mellett ezúttal is kitartó Sebestyén Balázs újra telitalálatot ünnepelhetett: a Robot álarc Nagy Ervint, az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb színészét rejtette, aki az RTL Most+-on folytatódó, A Tanár című sorozat főszereplője!

Az Álarcos énekes győztese pedig nem más, mint a Nyuszi lett! Megannyi nyom, megannyi nyomozati anyag, számos félrevezető, rejtélyes állítás, de lelepleződött a Nyuszi álarca is! A legvégső tippelésnél három Nyomozó is sikerrel találta el, hogy a győztes, aki végig a Nyuszi maszk mögött volt: Gallusz Nikolett! Az énekes és színésznő ezzel történelmet írt: ő az első győztes, akit a magyar Álarcos énekesben lelepleztek!

A Nyomozók rengeteg munkát tettek a több heti nyomozati anyagok feldolgozásába, a tippek véglegesítésébe, így egyetlen Nyomozó sem maradt telitalálatos tipp nélkül! Sebestyén Balázs annyira komolyan vette a Fináléra való felkészülést, hogy mind a három Fináléba jutott álarc kapcsán sikeres gyanúsítással tudott élni!
Forrás: RTL
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Minimax júniusi újdonságai
Júniusban Házasodna a gazda 3. évad - bemutatkoznak a gazdák
A Netflix 18. heti (ápr. 27. - máj. 3.) újdonságai
Két új műsor váltja az Apatigrist vasárnaponként
Az HBO májusi újdonságai
A Film Now júniusi újdonságai