MENTRUM
Videók

Akciósztárnak áll Chris Hemsworth a Netflix új filmjében

Napokon belül szinkronnal érkezik a népszerű Bosszúálló új filmje, az előzetest viszont azonnal mutatjuk. Magyar nyelven és feliratosan is. 

Bár jelenleg a mozik zárva tartanak, új filmek mégis érkeznek. A Netflix hetente több újdonsággal is meglepi nézőit, köztük filmekkel is. Egyesek szinkronnal, mások felirattal érkeznek. A Russo-testvérek (Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték) által készített akció-dráma, Chris Hemsworth főszereplésével az előbbi kategóriába esik, azaz április végén magyar szinkronnal válik elérhetővé a nagyérdemű számára.

Hemsworth alakításában kel életre Tyler Rake karaktere, aki egy félelem nélküli zsoldos és nincs mit veszítenie. Képességei miatt bérelték fel, hogy szabadítsa ki egy drogbáró elrabolt fiát egy bangladesi börtönből. A fegyverkereskedők és kábítószerterjesztők világában ez viszont felér egy életveszélyes küldetéssel, amely mindenképpen megváltoztatja Rake és a fiú életét.

A beágyazott szinkronos előzetest alább lehet megtekinteni Nagy Ervinnel a főszerepben, utána pedig a feliratos előzetest is:



Chris Hemsworth mellett Rudhraksh Jaiswal is a főszerepben tűnik fel, de a filmben láthatjuk viszont David Harbourt (Stranger Things), Derek Luke-t (10 okom volt), Fay Mastersont (Az utolsó remény) és Golshifteh Farahanit (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja). 

A rendezést Sam Hargrave vállalta Joe Russo forgatókönyve alapján. A produceri székben Anthony Russo, Joe Russo, Chris Hemsworth, Mike Larocca, Eric Gitter.

A Tyler Rake: A kimenekítés április 24-én érkezik a Netflix kínálatába.