A Tanár után az Apatigris is karanténba vonul

A karanténra hivatkozva az RTL Klub az első epizód után leveszi a képernyőről az Apatigrist.

Szombat este a reklámszünetben jelentette be új műsora kezdését az RTL Klub, ami A Tanár időpontjával esett volna egybe, de igen hamar kiderült, hogy ez egyet jelent a sorozatra nézve: az első epizód után az RTL Most+-on folytatódik Szilárdék története, tévében pedig ősszel. Kisebb meglepetés volt pedig a vasárnap esti bejelentés.

Eddig nem bejelentett produkciók érkezéséről adott információt az RTL Klub vasárnap este, az Álarcos énekes fináléja közben, ami nem meglepő módon az Apatigris időpontjával esett egybe. Ezután nem sokkal később a hivatalos tvműsor is frissítésre került. Bejelentésre került, hogy a többekközt Scherer Péter főszereplésével készült dramedy a 2. résztől már csak az RTL Most+-on folytatódik, az RTL streaming szolgáltatásán. A sorozat epizódjai mindig egy héttel korábban érkeztek volna a tévés vetítéshez képest, így a 2. rész már elérhető, jövő vasárnap pedig már a 3. epizód válik elérhetővé. Az rtl.hu közlése szerint ez a sorozat is leghamarabb ősszel kerül a képernyőkre, addig viszont neten lehet követni Labancék történetét.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és ,,az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Binky ügynök szinkronhangjai
Hírek innen-onnan #173
A Netflix 23. heti (jún. 1-7.) újdonságai
A Netflix 15. heti (ápr. 6-12.) újdonságai
Sci-fi komédia hamarosan a Netflixtől - íme a szinkronos előzetes
Havi nézettség: 2020. március