MENTRUM
Újdonságok

A Sony-csatornák májusi újdonságai

A szinkronizálás kényszerszünete miatt bár kevesebb premierre kell számítani, ám a Sony így sem hagyja cserben a nézőket.

A Sony Pictures csatornái közül is leginkább az AXN az, amelyiken premier adásokra számíthatunk. Kezdésnek érkezik a StartUp 2. évada, Martin Freeman főszereplésével és melyet még februárban szeretett volna bemutatni a csatorna, ám azt akkor elhalasztotta. Az új évad epizódjai 2-ától minden szombat este 22:35-kor lesznek láthatóak, méghozzá dupla részekkel. Másnap délután csatornapremierként érkezik A boszorkányok elveszett könyve című széria, melyet korábban az HBO mutatott be. A sorozat vasárnaponként 15:55 körül dupla résszel fut majd az AXN műsorán.

Még egy korábban elhalasztott sorozat bemutatójára kerül végre sor. A provokátor harmadik nekifutásra május 8-án 21:00-kor debütál az AXN-en. A további epizódok pedig minden pénteken ugyanekkor érkeznek. Végül pedig a Sony Max is kedveskedik egy premierrel. Az első évad befejezése után egyből érkezik a Kacat-dizájnerek reality 2. évada. A folytatás 3-ától vasárnap reggelenként 09:45-kor dupla részekkel lesz látható.