MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 18. heti (ápr. 27. - máj. 3.) újdonságai

Egyre jobban kezdenek látszani a világjárvány hatásai. A szinkron elkészítése nem csak a magyar dolgozók számára jelent kihívást. Az előző héten érkező Páncélba zárt szellem: SAC_2045 angol szinkron hiányában került bemutatásra. Most már kevésbé lehet számítani szinkronos bemutatókra, viszont reméljük, hogy amint helyreáll a rend ezeket pótolni fogják majd idővel. Fontos, hogy a felirat elkészítése nem ütközik semmilyen akadályba, így azok változatlanul fognak érkezni.

Kétségtelenül a hét legjobban várt újdonsága a Ryan Murphy ("Amerikai horror sztori", "Légió", "A politikus") közreműködésével készült Hollywood. Nyerj betekintést abba a világba, ahol mindenki egyetlen álmot hajszol a szeme előtt bármi áron, hogy befusson a filmes iparban. Egy törzsnek meg kell küzdenie fennmaradásukért a héten érkező Sárkányok nyomában című fantasy animesorozatban. Egy fiúnak pedig szembe kell néznie apja bűnös cselekedeteivel, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, melyek az ő gyerekkorának szenvedését okozták. A Letöltendő élet című film főszerepében Jeffrey Wright és Ashton Sanders.

 

A kínálatba továbbá érkező tartalmak:


SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Én még sosem... (Never Have I Ever)
2020. április 27. (hétfő), 9:00

Egy tragikus év után az indiai-amerikai tini csak népszerű szeretne lenni… de a barátai, a családja és az érzelmek nem könnyítik meg a dolgát.

ÚJ SOROZAT
A majdnem boldog ember (Almost Happy)
2020. május 1. (péntek), 9:00

Sebastián mérsékelten híres rádiós műsorvezető, aki keresi az útját a világban, miközben boldogulni próbál exfeleségével és két gyermekével.

ÚJ SOROZAT
A szerelem erdeje: Húsbavágó részletek (The Forest of Love: Deep Cut)
2020. április 30. (csütörtök), 9:00

Semmi sem az, aminek látszik, amikor egy karizmatikus csaló és egy feltörekvő filmstáb beleássa magát két érzelmileg megviselt nő életébe.

ÚJ SOROZAT
Tanórán kívüli foglalkozás (Extracurricular)
2020. április 29. (szerda), 9:00

Egy kiváló gimnáziumi tanuló kettős élete veszélybe kerül, amikor egy osztálytársa elkezd érdeklődni a törvénytelen üzelmei iránt.

ÚJ SOROZAT
Sárkányok nyomában (DRIFTING DRAGONS)
2020. április 30. (csütörtök), 9:00

A Quin Zaza léghajó legénységének küldetése a sárkányvadászat. Ha nem járnak sikerrel, az éhség lesz a legkisebb problémájuk.

ÚJ SOROZAT
A felhők fölött három méterrel (Summertime)
2020. április 29. (szerda), 9:00

Két, nagyon különböző életet élő fiatal nyaralás közben egymásba szeret az olasz tengerparton. Federico Moccia könyvsorozata alapján.

ÚJ SOROZAT
Érkezés a sötétségbe (Into the Night)
2020. május 1. (péntek), 9:00

Egy eltérített éjszakai repülőjárat utasai és személyzete versenyt futnak a Nappal, miközben egy titokzatos, kozmikus esemény pusztít a világban.

ÚJ SOROZAT
Hollywood
2020. május 1. (péntek), 9:00

A II. világháború utáni Hollywoodban egy feltörekvő színészekből és filmesekből álló ambiciózus csoport szinte bármit megtesz azért, hogy bekerüljön a show-bizniszbe.

ÚJ SOROZAT
Nadiya konyhája (Nadiya’s Time to Eat)
2020. április 29. (szerda), 9:00

Ebben a főzőműsorban Nadiya Hussain ízes trükköket, egészséges alapanyagokat és gyorsan elkészíthető finomságokat kínál korunk időhiányban szenvedő családjainak.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS
Tü-tü, Kori: A Chrissy tánc (Go! Go! Cory Carson: The Chrissy)

2020.május 1. (péntek), 9:00

Kori és Chrissy együtt indul a tehetségkutatón – és ezekkel a mozdulatokkal nem veszíthetnek! De minden versenyben a szórakozás a legfontosabb.


FILMEK

ÚJ FILM
Eltitkolt szerelem (A Secret Love)
2020. április 29. (szerda), 9:00

Két nő évtizedeken keresztül titokban tartotta a szerelmét, de annak is megvannak a saját nehézségei, ha életük későbbi szakaszában fedik fel az érzelmeiket.

ÚJ FILM
Letöltendő élet (All Day and a Night)
2020. május 1. (péntek), 9:00

Egy életfogytiglani börtönre ítélt fiatalember visszatekint az emberekre, a körülményekre és a rendszerre, amelyek a bűn útjára vezették.

ÚJ FILM
Ha tudnád (The Half Of It)
2020. május 1. (péntek), 9:00

Az eszes, de csóró tini, elvállalja, hogy szerelmes levelet ír az iskolai futballjátékos nevében. Arra nem számít, hogy a fiú a barátja lesz, ő meg belezúg a szerelmébe.

ÚJ FILM
Veszélyes hazugságok (Dangerous Lies)
2020. április 30. (csütörtök), 9:00

Egy nincstelen ápoló váratlanul megörökli páciense birtokát, de sötét titkok övezik újdonsült gazdagságát, ami veszélybe sodorja az életét.

ÚJ FILM
Szerelem inkognitóban (Rich in Love)
2020. április 30. (csütörtök), 9:00

A gazdag Teto elhatározza, hogy bebizonyítja szerelmét Paulának. De amikor azt mondja a lánynak, hogy szegénységben nőtt fel, elindul a hazugságlavina.

ÚJ FILM
Gyilkosságtól a kegyelemig: Cyntoia Brown története (Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story)
2020. április 29. (szerda), 9:00

Miután a 16 éves Cyntoia Brownt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a múltjával, életével és a törvénnyel kapcsolatos kérdések is megkérdőjelezik a bűnösségét.

ÚJ FILM
A feltételezett sorozatgyilkos felesége (Mrs. Serial Killer)
2020. május 1. (péntek), 9:00

Amikor az orvost egy megrázó gyilkosságsorozat miatt lecsukják, hűséges felesége hasonló bűntényt követ el, hogy bizonyítsa férje ártatlanságát.

ÚJ FILM
Az én házam (Get In)
2020. május 1. (péntek), 9:00

A nyaralásából hazatérő családapa önkényes lakásfoglalókba botlik, és olyan konfliktusba keveredik, amely egyre borzalmasabbá fokozódik.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN:

2020. április 28. (kedd)
Szólíts a neveden (Call Me by Your Name)

2020. május 1. (péntek)
Esélylesők (Against All Odds)
Dűne (Dune)
Hullámhegy (Swept Away)
A grizzlyember (Grizzly Man)
Zuhanás a halálba (Deadfall)

2020. május 3. (vasárnap)
Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising)