MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 17. heti (ápr. 20-26.) újdonságai

Hiába a karanténidőszak, a Netflix kínálatában most is találhatunk újdonságokat. Különlegesség, hogy most először fordul elő, hogy a hét minden napjára kapunk premierek. Tehát nem árt naponta visszanézni, hogy új tartalmakkal találjuk szembe magunkat.

A meglepően erősre sikeredett felhozatalban szinte mindenki talál magának majd valami néznivalót. A kalandfilmek kedvelői ismét el lesznek kényeztetve. Érkezik a Chris Hemsworth főszereplésével és Joe Russo ("Bosszúállók: Végjáték") forgatókönyvével készült Tyler Rake: Kimenekítés. Hosszas várakozás pedig után végre elrajtol a nagy sikerű manga- és animeszéria, a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) folytatása. A Stand Alone Complex eseményei után az új sorozat 2045-ben veszi fel a fonalat. A szolgáltató nem nagyon díszeleg egész estés animációs filmekkel. A még karácsonykor bemutatott Klaus után viszont most végre egy újabb darab érkezik: A Willoughby testvérek kalandjai. Milyen veszedelmekkel járhat amikor négy testvér nem fér meg a bőrében? Ezen film és a Tyler Rake: Kimenekítés előzetese is már elérhető magyar szinkronnal, így a premierkor is számíthatunk lokalizálásukra. Pendleton Ward, a Kalandra fel! alkotója ismét animáció felé veszi az irányt, ezúttal a Netflix berkein belül. Az éjféli Gospelben a főszereplő világokon átívelő abszurd és fergeteges kalandokban vesz részt, hogy felfuttassa újonnan indult beszélgetős műsorát.

A héten érkező további tartalmak listába szedve:

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Michael Jordan - Az utolsó bajnokságig (The Last Dance)
2020. április 20. (hétfő), 9:00

A dokumentumsorozat átfogó betekintést nyújt Michael Jordan pályájába és a Chicago Bulls életébe a 90-es években sose látott felvételekkel az 1997-98-as szezonból.

ÚJ SOROZAT
Éjféli Gospel (The Midnight Gospel)
2020. április 20. (hétfő), 9:00

Világokon átívelő pszichedelikus utazás egy univerzumszimulátorban az élet és a halál között feszülő egzisztenciális kérdések nyomában.

ÚJ SOROZAT
Füves fogások (Cooked with Cannabis)
2020. április 20. (hétfő), 9:00

Különböző séfek füves fogásokkal igyekeznek transzba ejteni a műsorvezetőket és a sztárvendégeket kenderlevél, THC-oldat és CBD-szósz művészi és kreatív felhasználásával.

ÚJ SOROZAT
Middleditch és Schwartz (Middleditch & Schwartz)
2020. április 21. (kedd), 9:00

A teljes improvizáláson alapuló stand-up sorozatban a humorista páros, Thomas Middleditch és Ben Schwartz a legapróbb szikrából is poéneposzt kanyarít.

ÚJ SOROZAT
Ki örökli a vadont? (Win the Wilderness)
2020. április 22. (szerda), 9:00

Hat pár verseng, hogy bebizonyítsák, igazi túlélők, és elnyerjék az Alaszka zord vadonjában fekvő álomotthon kulcsát.

ÚJ SOROZAT
Bizarr teremtmények (Absurd Planet)
2020. április 22. (szerda), 9:00

Az Anyatermészet és a Föld leghóbortosabb teremtményei mesélnek ebben a vicces tudományos sorozatban, ami világunk leghihetetlenebb állatainak életébe enged bepillantást.

ÚJ ÉVAD
Aki a virágot szereti (The House of Flowers)
2020. április 23. (csütörtök), 9:00

A fekete komédiában a gazdag matriarcha próbálja fenntartani a családjáról alkotott tökéletes képet, miután férje szeretője feltárja a család sötét titkait.

ÚJ SOROZAT
Páncélba zárt szellem: SAC_2045 (Ghost in the Shell: SAC_2045)
2020. április 23. (csütörtök), 9:00

A globális pénzügyi válság után mesterséges intelligencia által vezérelt „fenntartható háború” uralja a világot. A 9-es részlegnek kell megküzdenie az új fenyegetésekkel.

ÚJ SOROZAT
Bevezetés a szerelembe (Love 101)
2020. április 24. (péntek), 9:00

Négy különc és egy mintadiák megpróbálják összehozni a tanárukat egy edzővel, és közben rájuk talál a barátság, a szerelem és a bátorság, hogy merjenek önmaguk lenni.

ÚJ ÉVAD | KIDS
Helló, nindzsa! (Hello Ninja)
2020. péntek 24. (péntek), 9:00

Két jó barát, Wesley és Georgie, és butuska macskájuk, Pretzel, nindzsává változnak, és belépnek egy mágikus világba, ahol különféle problémákat kell megoldaniuk.

ÚJ SOROZAT
Helló és viszlát, anya! (Hi Bye, Mama!)
2020. április 25. (szombat), 9:00

Egy asszony szelleme második esélyt, 49 napot kap az életre, majd megjelenik újranősült férje és fiatal lánya előtt.

ÚJ ÉVAD
Az utolsó királyság (The Last Kingdom)
2020. április 26. (vasárnap), 9:00

Miközben Nagy Alfréd a normann betolakodóktól védi királyságát, a szász születésű, de vikingek által nevelt Uhtred magának követeli a jogot, ami ősei örökségeként megilleti.

 

FILMEK

ÚJ FILM
A mocsár csöndje (The Silence of the Marsh)
2020. április 22. (szerda), 9:00

Miközben a sikeres krimiíró a bűn világában elmerülve az új könyvéhez gyűjt anyagot, elmosódik a határ a képzelet és a valóság között.

ÚJ FILM
Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction)
2020. április 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

A harcedzett zsoldos küldetése a túlélésért folyó versenyfutássá válik, amikor egy drogbáró elrabolt fiát kell megmentenie Bangladesben.

ÚJ FILM | KIDS
A Willoughby testvérek kalandjai (The Willoughbys)
2020. április 22. (szerda), 9:00 - magyar szinkronnal

A négy testvér úgy dönt, ideje tervet kovácsolni rémesen önző szüleik eltávolítására, hiszen nélkülük is elegen lesznek a tökéletesen tökéletlen családhoz.

ÚJ FILM
Circus of Books (Circus of Books)
2020. április 22. (szerda), 9:00

A kedves, zsidó házaspár évtizedeken át üzemeltette L.A. meleg közösségének alfáját és ómegáját, a Circus of Books nevű pornóboltot. Rendező lányuk bemutatja életüket.

ÚJ FILM
Tisztelettel, Kanan Gill (Yours Sincerely, Kanan Gill)
2020. április 24. (péntek), 9:00

Kanan Gill újra számba veszi életcéljait, amiket tiniként írt meg levélben későbbi önmagának, hogy kiderüljön, vajon mennyire felel meg saját ifjúkori elvárásainak.

ÚJ FILM
A boroszlói pestis (The Plagues of Breslau)
2020. április 22. (szerda), 9:00

Miután egy marhabőrbe varrt holttestet találnak, a wrocławi nyomozó rájön, hogy egy gyilkos XVIII. századi, ítéletként kiszabott büntetéseket másol.