MENTRUM

A Netflix 16. heti (ápr. 13-19.) újdonságai

Nem készül húsvéti-tartalmakkal az ünnepre a Netflix, de ennek ellenére is lesz választék.

A héten érkező új sorozatok egyikében egy maroknyi tini társaságban legendás kincskeresésre indulhatunk Outer Banks-re, míg a másikban Rashida Jones ("Városfejlesztési osztály", "Angie Tribeca") és Kenya Barris ("Feketék fehéren") alternatív életének zűrös napjai kerülnek terítékre. Filmes fronton egy megtörtént események alapján, az Egyesült Nemzetek Szövetségének legbefolyásosabb diplomatájának, Sérgio Vieira de Mellonak szembe kell néznie az Irakban kialakult helyzettel. Sajnos ezeknél egyiknél sem számíthatunk magyar nyelvű hangsávra.

Különös mód a gyerekeknek készült sorozatok idén nem készültek nagy eresztéssel húsvétra. Egyedüliként pár hete True érkezett egy speciális epizóddal. Egyetlen szinkronos tartalomként zászlóvivőként lobog Az utolsó srácok a földön következő évada. Az egyetlen hosszú résszel érkező első évad után most több, normál hosszúságúval számolhatunk.

Mutatjuk a továbbá érkező premierek listáját:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Fauda (Fauda)
2020. április 16. (csütörtök), 9:00

Egy elsőrangú izraeli ügynök nyugdíjas életét hátrahagyva egy palesztin harcos nyomába ered, akit halottnak hitt. Ezzel kaotikus események láncolatát indítja el.

ÚJ SOROZAT
Az ártatlanság védelme (The Innocence Files)
2020. április 15. (szerda), 9:00

Az Ártatlanság Projekt tévedésekre és csalásokra világít rá, feltárva az áldozatokat és vádlottakat ért igazságtalanságokat. Egy sorozat a téves ítéletekről.

ÚJ ÉVAD | KIDS
Az utolsó srácok a Földön (The Last Kids on Earth)
2020. április 17. (pénte), 9:00 - magyar szinkronnal

A történet hőse egy 13 éves srác, aki a barátaival összefogva próbálja túlélni a városát elözönlő szörnyek és zombik támadását.

ÚJ SOROZAT
Outer Banks (Outer Banks)
2020. április 15. (szerda), 9:00

A szegények és gazdagok szigetén a tini John B három legjobb barátjával az apja eltűnésével óhatatlanul összefonódó, legendás kincs keresésére indul.

ÚJ SOROZAT
Hasmukh: Gyilkos humor (Hasmukh)
2020. április 17. (péntek), 9:00

A félénk, kisvárosi komikus régóta várt nagy áttörése sötét fordulatot vesz, amikor ráeszmél, hogy csak gyilkosság árán tudja megőrizni színpadi népszerűségét.

ÚJ SOROZAT
Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot to Handle)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Paradicsomi táj, szexi szinglik és egy 100.000 dolláros fődíj, amelyet az nyer meg, aki önmegtartóztatást gyakorol.

ÚJ SOROZAT
#blackAF (#blackAF)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Kenya Barris és családja igyekszik eligazodni a kapcsolatok, etnikum és kultúra kérdéseiben, miközben a frissen jött sikerrel is meg kell birkózniuk.

ÚJ ÉVAD
A sárkány: Egy harcos visszatérése (El Dragón: Return of a Warrior)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Egy Tokióban dolgozó bankár hazatér Mexikóba, hogy átvegye a kartell vezetését a nagyapjától, de két riválissal is meg kell küzdenie az irányításért.

ÚJ SOROZAT
Hiénák (Hyena)
2020. április 18. (szombat), 9:00

Semmilyen trükk nem lehet túl mocskos, amikor a két pénzéhes ügyvéd, Jung Geum-ja és Yoon Hee-jae fejedelmi zsákmányt szimatol.

ÚJ ÉVAD | STAND-UP
Fary: Hexagon (Fary: Hexagone)
2020. április 16. (csütörtök), 9:00

Fary, a tehetséges francia humorista két részes stand-up előadásának első felében játékos csavarral közelít meg olyan kérdéseket, mint az identitás vagy a kultúra.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Sergio (Sergio)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Szenvedély, eszményképek és a keserű valóság feszül egymásnak, amikor a karizmatikus ENSZ-diplomata, Sergio Vieira de Mello életveszélyes helyzetbe kerül Irakban.

ÚJ FILM
A csontok öröksége (The Legacy of the Bones)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Egy évvel egy gyilkosságsorozat lezárása után Amaia nyomozó újabb rejtélyre bukkan a Baztan-völgyben, amely kapcsolódik a korábbi esetekhez és személyesen érinti őt.

ÚJ FILM | STAND-UP
Chris D'Elia: Fájdalommentes (Chris D'Elia: No Pain)
2020. április 14. (kedd), 9:00

Chris D’Elia Minneapolisban lép színpadra, és mindenről megosztja a gondolatait az öncenzúrától kezdve a problémás delfineken át a béna mutáns erőkig.

ÚJ FILM
Ingatlankirályok (Rising High)
2020. április 17. (péntek), 9:00

Egy fiatalember bármire hajlandó a meggazdagodásért, ezért kétes hírű társával felforgatja Berlin ingatlanpiacát, de a könnyen jött jólét csúfos véget érhet.

ÚJ FILM
Fűrészpor és vér (Earth and Blood)
2020. április 17. (péntek), 9:00

A fűrészmalom tulajdonosa és tinédzser lánya halálos viszály közepén találja magát, amikor egy drogdíler lopott kokaint rejt el a birtokukon.

ÚJ FILM
Maurício Meirelles: Út a káoszba (Maurício Meirelles: Generating Chaos)
2020. április 16. (csütörtök), 9:00

Mauricio Meirelles kíméletlen humorral mesél a családról, előítéletekről, teknősökről és sok minden másról alkotott véleményéről ebben a stand-up comedy előadásban.