Újdonságok

A Netflix 15. heti (ápr. 6-12.) újdonságai

Filmeké lesz a főszerep április következő hetében a Netflixen.

A világjárvány miatt az HBO már rákényszerült premierjeik tologatására. A Netflix vezérigazgatója szerint viszont ők felraktároztak elegendő tartalommal amivel át tudják vészelni a keletkezett lezárásokat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a héten tartani tudják ezt.

A pankráció ellepi a Netflix kínálatát. Elsőnek egy új sorozat érkezik, melyben a már WWE legendának számító Big Shownak ezúttal a ringen kívül kell szembenéznie a mindennapok kihívóival. A hét folytatásában pedig A legfontosabb meccs című film érkezik szinkronnal, melyben egy fiatal srác a nagyok játékának dicsőségére vágyik.

Egy beteljesületlen szerelem története az Alan Yang rendezésében készült és valós eseményeket feldolgozó Tigertail – A mi történetünk című film köti majd le a nézők figyelmét. A romantikus komédiák szerelmesei pedig egy újabb gyöngyszemet köszönthetnek az érkező Kishúgom esküvői személyében. A főszerepben Sam Claflin és Olivia Munn.

Premierek listába szedve:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Big Show és a családja (The Big Show Show)
2020. április 6. (hétfő), 9:00

Big Show, a korábbi WWE-pankrátor készen áll arra, hogy immár a ringen kívül még nagyobb kihívással nézzen szembe, és a feleségével felneveljék három lányukat Floridában.

ÚJ ÉVAD
A gamer lány (Hi Score Girl)
2020. április 9. (csütörtök), 9:00

Egy borzalmasan rossz tanuló és a sportokban is gyengén szereplő videójáték-függő méltó társra akad megszokott játéktermében gazdag osztálytársa, Akira személyében.

ÚJ SOROZAT
Brews Brothers – Sörfőzésben otthon (Brews Brothers)
2020. április 10. (péntek), 9:00

A rivalizáló fivérek kénytelenek együttműködni, hogy életben tartsák sörfőzdéjüket, de a vállalkozásukban káosz uralkodik.

ÚJ SOROZAT
The Circle: Franciaország (The Circle France)
2020. április 9. (csütörtök), 9:00

Státusz és stratégia ütközik össze ebben a versenyben, ahol az online játékosok flörtölnek, barátkoznak és kamu profilokkal trükköznek a 100.000 eurós fődíjért.

ÚJ SOROZAT
A tárgyalás (The Trial)
2020. április 10. (péntek), 9:00

A kamaszlány meggyilkolása érzékenyen érinti az áldozathoz kötődő ügyészt. Az ügyvéd a karrierjét akarja megalapozni, a gyanúsított pedig ártatlannak vallja magát.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Tigertail – A mi történetünk (Tigertail)
2020. április 10. (péntek), 9:00

Egy férfi visszaemlékezése rég elveszett szerelmére és Tajvanról Amerikába tartó utazására, miközben próbál új kapcsolatot építeni rég elhidegült lányával.

ÚJ FILM
Kishúgom esküvői (Love Wedding Repeat)
2020. április 10. (péntek), 9:00

Jack nap nap után újraéli húga esküvőjének különböző verzióit, miközben próbál megküzdeni a fárasztó vendégekkel, a féktelen káosszal és egy potenciális románccal.

ÚJ FILM
Estevan Oriol és Mr. Cartoon (LA Originals)
2020. április 10. (péntek), 9:00

Estevan Oriol fotós és Mister Cartoon grafikus a chicano gyökereiből táplálkozva hozta létre műalkotásait, amelyekkel az utcai kultúrát és a hip-hopot is gazdagították.

ÚJ FILM
A legfontosabb meccs (The Main Event)
2020. április 10. (péntek), 9:00 - szinkronnal

A mágikus maszk különleges képességei segítségével a fiatal WWE-rajongó felfordulást okoz, amikor benevez egy pankrációversenyre, és megküzd félelmetes riválisával

ÚJ FILM
Iskola Párizsban (School Life)
2020. április 10. (péntek), 9:00

Párizs egyik legszegényebb negyedében egy iskolai pszichológus hátrányos helyzetű diákoknak szenteli idejét, miközben saját problémáival is küszködik.

ÚJ FILM
Eljött a vadászat ideje (Time to Hunt)
2020. április 10. (péntek), 9:00

Három törvényen kívüli hátra akarja hagyni a disztópikus világot egy távoli paradicsomért, ezért pénzt rabolnak – magukra vonva ezzel egy ádáz gyilkos figyelmét.

Forrás: Netflix
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Fináléhoz érkezik a 13 okom volt – nézzük az előzetest
A Disney Csatorna júniusi újdonságai
A Da Vinci júniusi újdonságai
A Nick Jr. májusi újdonságai
A Netflix 22. heti (máj. 25-31.) újdonságai
Világhírű táncos műsorral készül a TV2