Videó Ifjúsági

A Ghost in the Shell: SAC_2045 végső előzetese

Legutóbb januárban hallottunk a népszerű manga és anime újabb feldolgozásáról, márciusban pedig megérkezett a végső előzetes is. Mutatjuk.

Bár kisebb lemaradásban vagyunk a sorozat promóanyagával, még a premier előtt mindenképp szerettük volna bemutatni az utolsó előzetest is. A legutóbbi előzetes óta a bemutató dátum is kiderült, ami napokon belül megérkezik. Kérdés, hogy a képi világ negatív hangvételein túl tud-e jó sztorit szállítani a sorozat?

Ahogyan az 1995-ös anime film Mamoru Oshii rendezésében is Shirow Masamune népszerű mangája alapján készült, úgy a Netflix sorozata is azt veszi alapul. A sorozat rendezői Kenji Kamiyama - aki a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex írója is volt-, illetve Shinji Aramaki (Appleseed).

A történet 2045-ben játszódik, a Stand Alone Complex sztorija után, amikor egy esemény gazdasági katasztrófát okozott a világban. A mesterséges intelligencia technológiája is olyan fejletté vált, hogy képes volt egy háborút kiváltani. Ennek eredményeként egy új és veszélyes poszthumán faj jelent meg.

A Páncélba zárt szellem: SAC_2045 első évada április 23-án jelenik meg a Netflix kínálatában.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Sajátgyártású karantén műsorral készül a Comedy Central
A Disney Csatorna júniusi újdonságai
A Cartoon Network júniusi újdonságai
Havi nézettség: 2020. március
Hírek innen-onnan #173
Elindult a Feleségek luxuskivitelben 3. évada