MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang májusi újdonságai

Egy új sorozat, egy folytatás.

Úgy néz ki, egyelőre a szinkronszünet egyedül a Boomerang, a Cartoon Network és a Disney Csatornákat nem érinti. Vagy még nem jelentették be a halasztásokat. Mindenesetre mos itt az ideje, hogy megosszuk, milyen tervekkel zárja a tavaszt a Boomerang.

Kezdésként hónap elején folytatódik mindenki kedvenc és egyetlen macska-egér párosának sorozata, a Tom és Jerry-show. Rengeteg új epizód érkezik, melyet egész hónapban élvezhet az ifjú közönség. A kezdés május 4-én lesz, az új epizódok pedig minden nap 17:00-kor érkeznek, dupla epizódokkal. A 4. évad záró epizódja 23-án kerül műsorra. A Boomerangra folyamatosan érkeznek az új sorozatok, az viszont már más kérdés, hogy amint kifutnak az egyes szériák, igen hamar nyomuk is veszik. Talán a következő dobással máshogy tesz majd a csatorna.

Érkezik Binky ügynök, hogy felrázza kicsit a csatorna monoton mindennapjait. A főszereplők néhány cica, egy teknős és egy aranyhal, akik arra esküdtek fel, hogy megvédik gazdáikat, Kis embert és Nagy embert a fenyegető űrveszélyektől. Az új sorozat május 18-án debütál az előkelő délutáni 15:00-ás sávban, a folytatás pedig minden hétköznap ugyanekkor lesz látható.

Végül pedig egy összeállítás is látható lesz a májusi kínálat közepette. A Dínóságok nevű blokkban a Subi-dubi dínók epizódjai lesznek láthatóak május 23-tól hétvégente 13:00-tól.

Folytatódó újdonságok: Scooby-Doo és (sz)társai