Új magyar vígjátéksorozat: Érkezik az Apatigris

Az Apatigris, az első olyan heti vígjátéksorozata az RTL Klubnak, mely száz százalékban saját fejlesztésű, a történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, a közönségkedvenc Scherer Péterrel a főszerepben

A Válótársak óriási sikerét követően, április 12-én vasárnap este visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője, sőt a sorozatot kifejezetten rá írták!

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá. Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.
Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós sorozatai közül is kiemelkedik azzal, hogy száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat. Showrunner: Herman Péter, vezető író: Köbli Norbert, rendező: Herczeg Attila, forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, kreatív producer: Herman Péter, Producer: Erdős Ákos, vezető operatőr: Szőke Dániel.

Jó hír azoknak, akik nem tudnak várni a televíziós premier adásig, hogy április 5-től az RTL Most+-on premier előtt megnézhetik a sorozat első epizódját. Majd ezt követően minden soron következő epizódot, adásba kerülés előtt már egy héttel az RTL Most+-on elérhetnek. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Kapos-Net Kft., Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére.

Apatigris április 12-től vasárnap esténként 19:00 órától az RTL Klub műsorán, míg az Álarcos énekes Finálé adása április 12-én 20:00 órától látható az RTL Klubon.

Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Minimax márciusi újdonságai
A Hová tűnt Vili? magyar hangjai
A Boomerang áprilisi újdonságai
A Nickelodeon márciusi újdonságai
A Kiwi TV áprilisi újdonságai
Tavaszi saját gyártású műsorok és országos premierek a Sony csatornáin